ISPARTA FUTBOL CAMİASININ ÜNLÜ İSİMLERİ İFTARDA BULUŞTU

26 Mart 2024 16:43

Ispartaspor ve amatör kulüplerde forma giyen efsane isimler Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile iftarda buluştular. İftara Isparta 32 Spor Başkanı Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, Yöneticiler Süleyman Dağlı, Ender Kızıltan, ASKF Başkanı Nurettin Akgül, Tarık Söyleyici, Hikmet Işık, Salim Çelebi, Öncel Bilik, Yıldırım Çelikörs, Kamil Bayram, Yılmaz Öztek, Mustafa Özsavlu, Ali Özdoğan, Evren Avşar, Kemal Ünal gibi isimler katıldı.
Eski Futbolcular adına Hilmi Gürocak, Yılmaz Öztek ve Ali Özdoğan tarafından spora ve sporcuya katkılarımdan dolayı Belediye Başkanı Başdeğirmen'e plaket verildi.
Başkan Başdeğirmen, Spor yatırımları ve Sporcu Köyü projesinden bahsetti. Başkan Başdeğirmen, “Isparta 32 Spor Kulübümüzün düzenlemiş olduğu iftar programında Ispartaspor'umuza uzun yıllar hizmet veren efsane isimler ve Avcılık Kulübü üyeleriyle bir araya geldik. Şehre kazandırdığımız spor yatırımları ve başta Sporcu Köyü olmak üzere yeni dönemde yapacağımız yatırımlardan bahsettik. Birlik ve beraberlik adına bu güzel buluşmayı organize eden Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Sayın Gültekin Özdemir ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi

Bu haber 108 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...