“Sizlerin sayesinde şehrimiz ekonomik anlamda Tarımdan çok destek alıyor”

24 Nisan 2024 16:37

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin ve yönetimini kabul etti.
Yeni dönemde kentin kalkınması için yapacağı çalışmalarda Başkan Başdeğirmen'in yanında olacaklarını belirten Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, “31 Mart seçimlerini büyük bir başarıyla kazanıp tekrar yeni dönemde belediye başkanlığı yapmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Yeni dönemde yapacağınız hizmetlerde, Isparta'nın kalkınmasına yönelik yapacağınız projelerde
başarılar diliyoruz.
ITB olarak Isparta tarımı, kalkınması için yapılacak tüm projelerde
beraber çalışmak
istiyoruz” dedi.

Ticaret Borsası ile kente hizmet etmekten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Sizlerle birlikte Isparta'ya hizmet etmek, şehrimizi daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Bugüne kadar bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Şehrimiz bir tarım kenti, ülkemiz bir tarım ülkesi. Şehrimizin önemli tarım hizmetleri yapmasından dolayı memnuniyetimi de ifade etmek istiyorum. Sizlerin sayesinde şehrimiz ekonomik anlamda tarımdan çok destek alıyor. Sizler tarımcılarımızın, ziraatcılarımızın önünü açarak daha başarılı olmaları için her türlü çalışmayı yapıyorsunuz. Isparta'mız tarımının çok daha üst seviyelere geleceği inancındayım. Bize düşen her türlü konuda sizlerleyiz. Çalışmalarınızdan ve ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.”
Konuşmaların ardından Ticaret Borsası Başkanı Şahin tarafından Başkan Başdeğirmen'e günün anısına bir tablo hediye edildi.

Bu haber 117 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...