ITSO’ya ziyaretler devam ediyor

23 Mayıs 2013 16:16

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Şükrü Başdeğirmen ve Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yeni yöneticilere hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretlerde birlik beraberlik mesajları veriliyor.

Isparta Girişimci  Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Alper Bayhan ve Yönetimi, Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Babbacı ve yöneticiler, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nuri Dirik, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin çok sayıda esnaf ve sanayici, belediye başkanları, muhtarlar ve akademisyenleri ağırlayan ITSO Başkanı Başdeğirmen, ziyaretler sırasında hep birlik ve beraberlikten bahsetti.

Isparta’nın gelişmesi için işbirliğinin şart olduğunu belirten Başdeğirmen “Isparta sanayicisine, Ispartalılara hizmet etmek bizleri onurlandırıyor. Bu şerefli görevin ne kadar ağır olduğunun bilincindeyiz. Ispartalılara ve üyelerimize hizmette elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ancak bu tek başımıza olmayacak.  Birlik beraberlik içinde hizmette herkesle kol kola ele ele verip Ispartamızın gelişmesi için hareket edeceğiz. Ekibimizle birlikte görev süremiz boyunca gecemizi gündüzümüze katıp önemli hizmetler edeceğiz. Burada, Valimiz, Belediye Başkanlarımız, milletvekillerimiz, esnaf, sanayici, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, İşadamları dernekleri, üniversitemiz, herkesle işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “dedi.

Isparta Girişimci Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Bayhan’da ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibiyle her zaman birlik beraberlik içinde Isparta’nın menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini bildirdi.

Bakkallar Odası Başkanı Babbacı da yeni göreve gelen tüm ekibi kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin’nde Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman uyum içinde çalıştıklarını bundan önce olduğu gibi bundan sonra da diyalogla ve karşılıklı işbirliği ile Isparta’ya hizmet edeceklerini belirtti. 

Bu haber 583 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...