“Bu insanları deşifre edip tasfiyesini yapacağız!”

23 Mayıs 2013 16:21

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, son zamanlarda partilerine yönelik ortaya atılan iddialara açıklık getirdi. Bu açıklamayı yaparken oldukça sinirli olduğu gözlenen Şenol, “Parti içinden bu yönde çalışan arkadaşlarımızın olduğunu biliyoruz. Ama bu hareketler cezasız kalmayacak. Ayrıca bu insanları deşifre edip, tasfiyesini yapacağız” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, İl örgütü ile ters düşen ilçe örgütlerinin görevden alındığı yönünde son zamanlarda ortaya atılan iddialara sert bir dille açıklık getirdi. İlk defa bu denli sinirli olduğu gözlenen Şenol, “Bu iddiaları parti içinden bazı arkadaşlarımız atıyor. Bunların tespitini yaptık” dedi. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını bu iddiaların CHP’ye zarar vermek amacıyla çıkartıldığını belirten Şenol, “Parti içinden bu yönde çalışan arkadaşlarımızın olduğunu biliyoruz. Bu partimize zarar veriyor. Bu tür hareketler parti içinde cezasız kalmayacak.

PROVOKASYON YAPIYORLAR!

Merkez İlçe Başkanının görevden alınması veya Ankara’dan geri dönmesi gibi bir şey söz konusu olmamıştır. Merkez İlçe Başkanı’nın ‘Milletvekili ile arası iyi, İl Başkanı ile arası kötü’ şeklinde çıkan dedikodular maksatlıdır.  Böyle bir şey olamaz. Milletvekilimizle tüm örgütün diyalogu vardır. İlçe örgütlerini il örgütüne karşı kışkırtmaya çalışıyorlar. ‘İlçe örgütlerinin il başkanını görevden alma çalışması var’ şeklinde haberler çıkıyor. Bu tür dedikodulara itibar edilmemesi gerekir. Bu dedikoduları çıkaran insanlar provokasyon yapıyorlar. Her yerde bu tür insanlar olabilir. Biz CHP İl örgütü olarak bu insanları deşifre edip, tasfiyesini yapacağız. Partimizin Disiplin Kurulu da gerekeni yapacak. Çünkü dedikodular örgütümüze saldırı boyutuna ulaştı. Örgütümüz çok iyi çalışıyor. Biz çalışınca bazıları bu durumdan rahatsız oldu. Bu yüzdenden de il örgütümüzü yıpratmaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

 

 

 

Bu haber 621 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...