Eğirdir Motosiklet Şenliği’ne hazırlanıyor

25 Mayıs 2013 11:26

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü tertiplenecek olan Motosiklet Şenliği için hazırlıklar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Antalya Mototalya Motosiklet Kulübü Başkanı Mustafa Serdaroğlu, Kulüp üyesi ve aynı zamanda Doğa sporları Rehberi Polat Dede, Kulüp üyesi ve aynı zamanda Almanca Tur Rehberi Ümit Köse ile Eğirdir’den motosiklet sevdalısı Fikret Turan birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Eğirdir’in motosiklet sevdalıları için ayrı bir yerinin olduğunu belirten Mototalya Motosiklet Kulübü Başkanı Mustafa Serdaroğlu, “Eğirdir’de bu yıl 4.sü yapılacak olan Motosiklet Şenliği için hazırlıkları gözden geçiriyoruz. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çünkü Eğirdir Belediyesi ve Başkanımız olmasaydı bu şenlik başlamaz ve yapılmazdı. Başkanımız başından beri bizlere çok büyük destek sağlıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Türkiye’nin dört bir yanından motosikletçinin Eğirdir’e geleceğini ifade eden Mustafa Serdaroğlu, “Eğirdir’i ben dâhil bütün motosikletçiler çok seviyor. Şenlik alanına girişte birçok yerde para alınırken, Eğirdir Belediyesi ne girişte ne de kamp alanında motosikletçilerden para almıyor. Şenliğimize bu yıl Türkiye’nin tanınmış sanatçılarından Sezi (Tual) geliyor. Başkanımız bu yıl motosikletçilerimize ve halkımıza güzel bir sürpriz yaptı. Geçen yıllara göre şenliğimiz bu yıl daha çok katılımlı ve daha çok renkli geçeceğe benziyor. Şimdiden Belediye Başkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Antalya Mototalya Motosiklet Kulübü Başkanı ve üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Motosikletçilerimiz Eğirdir’imize ayrı bir hava veriyor ve renk katıyor. Türkiye’nin dört bir yanından motosikletleriyle Eğirdiri’mize gelen çeşitli meslek gruplarındaki arkadaşlar memleketlerine döndüklerinde çektikleri binlerce fotoğraflarla güzel ilçemizi tanıtıyorlar. İlçemizin tanıtımı yanında güzel bir faaliyeti yapmış oluyoruz. Halkımız da memnun oluyor, motosikletçilerimiz de fazlasıyla memnun kalıyorlar. Asıl ben sizlere teşekkür ediyorum. Türkiye’nin dört bir yanındaki motosikletlilere ulaşıyor ve onları Eğirdir’imize davet ediyorsunuz.” dedi.

Başkan Özmeral ve motosikletçiler, ziyaret sonrasında Eğirdir Belediyesi önünde motosikletleriyle birlikte fotoğraf çekildiler. Şenlik’te BMW’nin motosiklet deneme sürüşleri yapması için Başkan Özmeral, firma yetkileri ile irtibata geçti.

Bu haber 764 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...