Başkan Günaydın’dan Borsa’ya ziyaret

25 Mayıs 2013 11:33

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bir süre önce seçimleri gerçekleştirilen Isparta Ticaret Borsası’nı (ITB) ziyaret ederek, yeni oluşan yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

ITB Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Nuri Selçuk tarafından karşılanan Başkan Günaydın, şehre hizmet için güzel ekipler oluştuğunu ifade etti. ITB yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Günaydın, Adar’ın daha önce talep ettiği büyük fuar alanın yapımının devam ettiğini ve kısa sürede hizmete açılacağını dile getirdi. Fuar alanlarını işadamları veya odaların yapması gerektiğini ancak kendisinin de bu konuya duyarlı olduğunu aktaran Günaydın, “Bu büyük fuar alanının yapımını sizler dile getirdiniz. Binamız uluslararası boyutta olacak. Bu bina sizlerin malı, şehrimizindir” görüşlerine yer verdi.

ITB Başkanı Ahmet Adar da, fuar alanı yapılması noktasında ilk kez 2009 yılında bu konuyu kendisinin dile getirdiğinden bahsederek, Ağustos ayında açılacak olan Gökkubbe’de bundan sonra daha büyük fuarların düzenlenebileceğini aktardı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Isparta ziyaretinde kendisini Kasım aynında yapacakları Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na davet ettiklerini ifade eden Adar, fuarın Gökkubbe’de yapılacağını aktardı. Ziyaretler karşılıklı görüş alışverişleriyle son buldu.

 

 

Bu haber 879 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...