Esnaf-ITB dayanışması

25 Mayıs 2013 11:34

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’ı ziyaret eden Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, birlik beraberlik mesajı vererek, Isparta’nın menfaatine olacak çalışmalarda işbirliği sözü verdi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı ve ekibi, Ticaret Borsası’nın yeni yönetim ve meclisine  ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Göller Bölgesi Başkanı Ahmet Tural ile bazı esnaf odaları başkanları da hazır bulundu. Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Nuri Selçuk ile yeni yönetimi tebrik eden Aybatılı, birlikteliğin bundan sonraki dönemde de devam edeceğini bildirdi. Aybatılı, “Bir sizin kardeş kuruluşunuz. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak bütün başkanlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte sizlerin yanınızdayız. Yapacağınız çalışmalarda destek olacağız. Isparta’nın büyümesi ve gelişmesi yönünde ne yapılması gerekiyorsa, üzerimize düşen görevlerde sizlerle birlikte olacağız. Ticaret Borsası, Isparta’da önemli işlere imza atıyor. Temsil etmiş olduğunuz kişiler sizlerden büyük hizmetler bekliyor.  Bu yapacağınız hizmetlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

KARNEMİZİ ALDIK

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ise, ziyaretlerinden dolayı Mehmet Aybatılı’ya teşekkür ederek, “2009-2013 çalışma karnemizi aldık. Yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı üyelerimiz bizi tekrar bu göreve uygun gördüler. 2013-2017 yılları arasında Ispartamızda birlikte ve beraberlik içinde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Valilik gibi tüm kurum ve kuruluşlarla önceki dönemde olduğu gibi diyaloglu çalışarak ilimize daha iyi hizmet vereceğimizi düşünüyoruz” dedi.

BİRLİKTELİĞİMİZ MİHENK TAŞI OLACAK

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nuri Selçuk da Aybatılı’ya teşekkür ederek, “Sizlerin destekleri ve işbirliğinizle bugünlere geldik. Bugünlere gelinceye kadar da çok uyumlu bir çalışma gösterdik. İlimiz ve ilçelerimizde üyelerimize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Şarkîkaraağaç İlçesi’nde temsilciliğimizi Şoförler ve Otomobilciler Odası bize açtı. Birlikte hizmet veriyoruz. Birlikteliğimizin en güzel örneği budur. Birlikte çalışmalarımız Ispartamız için hep mihenk taşı olacaktır. Bundan sonra da birlikte çalışacağımızın işaretini verdiniz” diye konuştu.

 

Bu haber 896 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...