“18 aylık projeyi 5 ayda bitireceğiz”

29 Ağustos 2012 19:15

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Davraz Halk Pazarı Projesinin önümüzdeki günlerde yapacakları resmi temel atma töreni için Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi davet edeceklerini belirterek; “İnşaatımız hızla ilerliyor. Normal şartlarda 18 ayda tamamlanması gereken projeyi biz 5 ayda bitireceğiz. Bunun bir ayı gitti kaldı 4 ay” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Davraz Mahallesi’nde  geçtiğimiz günlerde ilk kazma vurulan, şimdi ise ana kirişleri yapılmakta olan Davraz Mahallesi Kapalı Halk Pazarı, Festival ve Fuar Alanında bir basın toplantısı yaparak son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

GÜNAYDIN; “BU PROJE ISPARTA’NIN VİZYONU OLACAK” 

Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Başkan Günaydın; “Bugün burada sizleri toplamamın amacı bu büyük projeyi bizzat görmeniz ve ne aşamaya geldiğini bilmenizi sağlamaktır. Bu projemiz o kadar büyük bir proje olacak ki, şehrin vizyonu burada belirlenecek. Nasıl Paris’in Eyfel Kulesi, Kahire’nin Piramitleri ve Moskova’nın Şatosu varsa Isparta’nın da bu projesi olacaktır. Projemiz tamamen çelik konstrüksiyondan oluşacak olup toplamda 600 ton çelik kullanılacaktır. Bu büyük proje belki de Türkiye’de bir tane olacaktır. Başka bir örneği yok diyebilirim. Burası tüm Isparta’nın olacak. Burası Isparta’ya değer kazandıracaktır.

“18 AYLIK PROJEYİ 5 AYDA TAMAMLAYACAĞIZ”

Bu büyük projemizin normalde yapım süresi 18 aydır. Oysa biz burayı 5 ayda tamamlayacağız. Bunun 1 ayı gitti kaldı 4 ay. Yani 4 ay sonra burası  hizmete açılmış olacaktır.

“DEVLET BAHÇELİ PROJELERİMİZİ DESTEKLİYOR”

Burada ayrıca, Tuhafiyeciler, Manavlar gibi çeşitli dernek ve odaların da yerleri olacak. Onlar da burada esnaflarına yönelik çalışmalarda bulunabileceklerdir. Şuanda yapımına devam ettiğimiz projemiz için Partimiz Genel Başkanı sayın  Devlet Bahçeli’yi buraya davet ettim. Kendisi tüm yoğun gündemine rağmen Isparta’ya gelip buranın temelini törenle atacağını bildirdi. Kendisi bizim yaptığımız projeleri takdir ediyor ve destekliyor da. Projemizin temeli için önümüzdeki günlerde resmi tören düzenleyeceğiz” dedi. 

Bu haber 723 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...