“Madem irade halkta diyorlar neden gizli saklı görüşüyorlar?”

27 Mayıs 2013 15:57

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Akil İnsanlar Heyetinin Isparta ziyaretinin tarihe kara bir leke olarak geçeceğini belirterek “Burada herkes bilmeli ki şeytanla buğday ekenler samana dahi muhtaç kalırlar. Birileri istiyor diye bu güzel ülkemizden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Akil İnsanlar Akdeniz Heyetinin Isparta ziyaretini değerlendirdi. Isparta’da hiçbir zaman Kürt kökenli insanlarla bir kavga olmadığını ve bu “akil adam adı altında” gelen kişilerin kimi barıştırmaya geldiğini çok merak ettiğini belirten Yalçın, “Mademki bu sürecin iyi ve ülke için hayırlı olduğunu düşünüyorsunuz neden halktan uzak özel davetliler ile bu süreci konuşuyorsunuz? Her zaman iradenin millette olduğunu söyleyen iktidar millete rağmen neden böyle, daha önce denenmiş ve ülkemizin işgali ile sonuçlanmış yöntemi kullanmaktadır? Bunların hepsi bu gidişatın ve niyetin ne kadar içler acısı olduğunu göstermektedir” yorumunu yaptı.

PKK’NIN EMELLERİNE İKNA ETMEYE Mİ ÇALIŞMAKTADIRLAR?

Öte yandan Akil İnsanlar heyetinin Isparta’ya gelişinin bazı kesimler tarafından şans olarak değerlendirilmesine de çok üzüldüklerini ifade eden Yalçın, şöyle devam etti: “Sözde akiller; Basına yansıyan İmralı tutanaklarına göre Apo’nun övgüsüne mazhar olmuş sinema sanatçıları, KCK’dan tutuklanıp yargılanan bölücü örgüt destekçileri, yandaş köşe yazarları, akademisyenler ve Anadolu’dan seçilmiş STK temsilcilerinden oluşturulmuştur. Sözüm ona akiller psikolojik harekâtla toplum mühendisliğine soyunup, gözyaşı edebiyatıyla göz boyama, milli hassasiyetleri kırma, toplumu ayrışmaya ve yıkım sürecine alıştırma PKK’nın emellerine ikna etmeye mi çalışmaktadır?

BARIŞ DÜŞMANLA YAPILIR!

Barış düşmanla yapılır. Peki, bu düşman kimdir? Kürt halkı mı? Milletimizin ayrılmaz parçası olan Kürtlerle Türkler arasında savaş mı var ki barış yapılsın? Türklerin Kürt kökenli kardeşleriyle dargınlığı yok ki barışsınlar.

MİLLETTEN KAÇIRILMIŞLARDIR

STK’lardan katılımcılar topluca bir arada bulunmaları engellenmiş, 3- 4 kişi olacak şekilde masalara dağıtılıp sadece dinlenmiş ve sorularına cevap verilmemiştir. Bu heyet ile hemşerilerimiz arasına adeta set çekilmiş Cadde ve bazı sokaklara barikatlar kurularak yaya geçişlerine kapatılmış milletten kaçırılarak yüz yüze görüşmelerine engel olunmuştur.

AKİLLERİN ISPARTA’YA GELİŞİ ŞANS OLARAK

DEĞERLENDİRİLMESİ BİZLERİ ÜZDÜ

İlimizde yaşanan ve kurtuluş mücadelesinde önemli destanlar yazan bu memlekete bu olay tarihi bir kara leke olarak geçecektir. Bu gelen heyet ne niyetle geldiği belli iken birilerinin ‘Isparta için bir şans’ olarak değerlendirmesi Ispartalıları üzmüştür. Bu yaşananlar karşısında tek sevindirici olay ilimizde olaylar çıkmadan bitmiş olmasıdır. Suskunluğumuzun sebebi asaletimizden ve henüz yapılacak başka şeylerin olmasındandır. Burada herkes bilmeli ki şeytanla buğday ekenler samana dahi muhtaç kalırlar. Birileri istiyor diye bu güzel ülkemizden vazgeçmeyeceğiz. Bizler Ne Mutlu Türküm diyebilen ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gitmeyi kabul eden doğulu batılı kuzeyli güneyli ayrımı yapmadan herkesi bu ülkenin öz evladı kabul edenlerle demokratik mücadelemize devam edeceğiz.”

Bu haber 639 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...