Çimler biçiliyor

27 Mayıs 2013 16:07

Isparta Belediyesi kenti yaşanılabilir kentler arasında birinci sıraya gözünü dikmiş gibi gözüküyor. Her türlü alt yapı sorunlarını tamamlamak için insanüstü gayret gösteren Isparta yaz sıcaklarının ağır ağır kendini gösterdiği şu günlerde dinlenme alanları ve parkları yeniden gözden geçiriyor. Kış mevsiminde bozulan, tahrip olan oturma gurupları, oyun araç ve gereçlerin yenilenmesinin yanı sıra yağışlarla birlikte hızla büyüyen çimleri de biçiyor. Böylece dinlenme ve mesirelik alanlar huzur mekanlarına dönüştürülüyor.

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü şehrin tamamındaki park ve yeşil alanlarda genel bir temizlik hizmeti başlattı. Müdürlük ayrıca orta refüjlerde de mevsim çiçekleri dikerek şehrin dört bir tarafında hoş bir görüntü sağladı.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı bu hizmetlerle her zaman halkın yanında olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Şehrin hemen hemen tüm alt yapı sorunlarını çözen Günaydın, yaz sıcakları ile birlikte halkın kendini sokağa attığı şu günlerde onların dinlenme ve park alanlarında huzur içerisinde gün geçirmelerini  hedefliyor. 

Bu haber 654 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...