MHP’den ilçelere ziyaretler

28 Mayıs 2013 19:11

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz bu hafta sonunu da hareketli bir tempoda geçirdiler.

21.dönem milletvekilleri Osman Gazi Aksoy, Mustafa Zorlu, seçim komisyon başkanı İzzeddin Dikmen, Uğur Bestelci çok sayıda yöneticinin katıldığı bir dizi hafta sonu ziyareti gerçekleştiren MHP Teşkilatı vatandaş tarafından dan da ilgiyle karşılandı.

Yalvaç, Şarkikaraağaç başta olmak üzere kasaba ve köylerde ziyaretlerde bulunan ilçe teşkilatları ile toplantılar yapan MHP teşkilatı aynı zamanda birlik ve beraberlik içinde vatandaş ile sohbet edip gündem değerlendirdiler.Sağlanan birlik ve beraberlikten memnun görünen İl Başkanı İsa Yalçın “Kritik günlerden geçiyoruz.Teşkilat olarak Biz bu ziyaretlerimizde görüyoruz hiçbir şey ekranlardan yansıtıldığı gibi değil.İktidar partisinin söylediği türkü ye vatandaş tempo tutmuyor. Akıllarda soru işaretleri, kafalarda tedirginlik var.Halkın sesini duyurabileceği derdini sıkıntısını anlatabileceği bir muhatap yok.MHP vatandaşımızın umudu olmuştur.Görüyoruz ki halk teveccüh gösterip MHP ni ülkemizin geleceği için güvence görüyor. MHP halkın sesidir olmaya da devam edecektir.”diyerek önümüzdeki sene yapılacak olan yerel ve mahalli idareler seçiminde de başta Isparta’nın tamamına talip olduklarını ve başaracaklarına yürekten inandıklarını belirtti.

 

 

 

Bu haber 1145 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...