MHP teşkilatlarından DP İl Başkanı Karan’a ziyaret

30 Mayıs 2013 16:07

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, Ülküm İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Özçelik, Kadın Kolları Başkanı Sezel Gençgönül, İzzeddin Dikmen, Uğur Bestelci, Mustafa Zorlu Demokrat Parti İl Başkanı Nihat Karan’ı ziyaret etti.

Demokrat Partiye Seçim çalışmalarında başarılar dileyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Demokrat Parti’nin Türk siyasi tarihimin vazgeçilmezi olduğunu belirterek önümüzdeki günlerde yapılacak olan il kongresinde de başarılar diledi.

Yalçın ayrıca 27 Mayıs olması münasebeti ile "27 Mayıs 1960 ihtilalinin Türkiye'de demokrasinin ilk müdaheleye uğradığı tarih olarak bilinmektedir. Bu tarih bir çok acıyı akla getirse de bu gün bizim için demokratik ortamın hazırlanmasında yaşanan acılar önemli uyarı niteliğinde olmuştur."dedi.

Demokrat Parti İl Başkanı Nihat Karan ise bu ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirterek "bu ziyaretin bizim için böyle bir günde gerçekleşmesi ise ayrıca memnuniyet vericidir. Demokrat Parti olarak zaman zaman MHP ile istişarede bulunmak bizler için önemlidir" dedi.

Bu haber 1027 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...