“Isparta güzel şeylerle anılıyor durumu tersine çevirmemeliyiz!”

30 Mayıs 2013 16:24

İl Emniyet Müdürlüğü, Akil İnsanlar Akdeniz Bölge Heyeti’nin Isparta ziyaretinde aldığı yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle tepki topladı. Duruma açıklık getiren İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, “Yaşanabilecek kötü bir olay Isparta’ya zarar verebilirdi. Isparta güzel şeylerle anılıyor. Müspet bir algı var” dedi.

Akil İnsanlar Akdeniz Bölge Heyeti’nin Isparta ziyaretini tamamlamasının üzerinden günler geçti ama etkisi hala devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü, Akil İnsanlar Heyeti’nin ziyareti sırasında yoğun güvenlik önlemleri almış bundan yoldan geçen vatandaşlar dahi etkilenmişti. Emniyetin bu denli güvenlik önlemi alması halk arasında tepki topladı. Hatta tepkiler İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’a kadar ulaştı.

ISPARTA GÜLERYÜZÜYLE ANILAN BİR ŞEHİR

Gelen tepkiler üzerine duruma açıklık getiren İl Emniyet Müdürü Or, Isparta’nın her yerde gülü ve güler yüzü insanlarıyla anıldığını, ilimize gelen misafirlere fiili veya farklı saldırı olmaması için çalıştıklarını bildirdi. Or, “Alınan güvenlik önlemleri Isparta’ya gelen akil insanlar heyetindeki kişilere karşı herhangi bir olayın yaşanmaması içindi. Isparta’da bu konuda duyarlı davrandı. Yaşanabilecek kötü bir olay Isparta’ya zarar verebilirdi. Isparta güzel şeylerle anılıyor. Müspet bir algı var” dedi.

CENAZE TÖRENİ İÇİNDE

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Bu arada 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in eşi Nazmiye Demirel için bugün İslamköy’de düzenlenecek cenaze töreni için birçok kişinin ilimize geleceğini hatırlatan Emniyet Müdürü Or, olumsuz bir olayın yaşanmaması için burada da gerekli tedbirlerin alındığını duyurdu.

 

Bu haber 733 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...