Elektriğimiz özelleşti

30 Mayıs 2013 16:27

Boğaziçi elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ile Akdeniz Dağıtım Bölgesinin devir sözleşmesinde 2,5 milyar dolarlık imza atıldı. Antalya, Isparta ve Burdur’da elektrik dağıtım işi artık özel sektör tarafından kontrol edilecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) ve Akdeniz Dağıtım Bölgesinin devir sözleşmesinde 2,5 milyar dolarlık imza atıldı. Cengiz-Kolin-Limak Sözcüsü Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir “Antalya, Burdur, Isparta'daki abonelere ulaşacağız. Kaliteli, kesintisiz ve güvenli hizmet sunmayı, bunları güvenle verebilmeyi ve kayıp kaçak boranlarını düşürmeyi amaçlıyoruz. Gerekli altyapı için yatırım ve iyileştirme çalışmalarımız sürüyor” dedi.

KAYIP-KAÇAĞI SIFIRLAYACAKLAR

Öte yandan AKDENİZ EDAŞ ile Antalya, Burdur, Isparta'daki abonelere ulaşacaklarını aktaran Özdemir, “Kaliteli, kesintisiz, güvenli hizmet sunmayı, bunları güvenle verebilmeyi ve kayıp kaçak oranlarını düşürmeyi amaçlıyoruz. Gerekli altyapı için yatırım ve iyileştirme çalışmalarımız sürüyor. BEDAŞ ve Akdeniz EDAŞ ile birlikte yılda tamamen finansmanını kendimiz karşılamak üzere yılda 500 milyon liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz" dedi.

AKILLI ŞEBEKELERLE LİSANSSIZA DESTEK

Diğer taraftan müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını anlatan Özdemir şöyle konuştu: “Titizlikle çalışıyoruz. En üstte hizmet kalitesi için çağrı merkezleri kurduk. 24 saat hizmet var. Abonelerin istek ve önerilerine kulak veriyor, işimizi daha iyi yapmak için sürekli çalışıyoruz. En kaliteli hizmet amacıyla şebeke modellemesi, master plan ve akıllı şebeke sistemlerini kurma çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Akıllı şebeke sistemleriyle şu anda dağınık yapıda bulunan lisanssız üretim tesislerinin de sistemimize bağlantısı ve yönetimini kolaylaştıracağız. Elektriği üretildiği yerde tüketip teknik kayıpları en aza indireceğiz. Tüm hizmetleri tek merkezden yürütmeyi hedefliyoruz. Kayıp kaçakları en düşük seviyeye düşürerek daha düşük maliyetlerle hizmet vermemiz mümkün olacak. Amacımız, kaliteli hizmeti rekabet edilebilir fiyatlardan sunmak” şeklinde konuştu.

Bu haber 635 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...