Ankara’da ki Ispartalılar buluştu

1 Haziran 2013 13:18

Ankara’da ikamet eden Ispartalılar, TPAO Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte bir araya geldiler. 29.05.2013 Çarşamba akşamı TPAO Sosyal Tesislerinde düzenlenen Ispartalılar Yemeğine Ankara’da ikamet eden hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Ispartalıların birlik ve dayanışması adına düzenlenen yemekte yıllardır birbirini göremeyen hemşirelerimizde hasret giderdi. TBMM Stratejisti Dr. Hasan Özgür Özen yaptığı açıklamada; ilk çalışma hayatıma başladığım Erdemir’de bana destek olan, dönemin Erdemir yönetim kurulu üyesi sayın Mehmet Ali Tombul’la bu yemekte karşılaşmaktan ve hasret gidermekten çok mutlu olduğunu söyledi. Ispartalıların birlik ve dayanışma organizasyonlarının sürekliliğinin sağlanması gerektiğini de belirten Özen, düzenlenen organizasyonlara Ankara’da ki tüm Ispartalı hemşerilerimizin katılımlarını arzu ettiklerini söyledi. Yemeğin organizasyonunu gerçekleştiren MKE Başmüfettişi Yaşar Bakal yaptığı açıklamada, yemeğe 100’e yakın Ispartalı hemşerimizin katıldığını ve mazereti olan hemşerimizin de bundan sonraki Ispartalılar organizasyonlarında yer almak istediklerini belirttiklerini açıkladı. Yemekte, Isparta’nın tüm ilçelerinin yanı sıra birçok belde ve köyünden hemşerilerimizi bir arada görmekten mutluluk duyduğunu belirten Bakal, Ankara’da yaşayan Ispartalı hemşerilerimizin birlik ve dayanışmasının sonuçlarının Isparta’mıza katkı sağlamasını umduklarını da açıkladı.

Ispartalılar Yemeğine; Anayasa Mahkemesi Eski Üyesi ve Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacit Adalı, Anayasa Mahkemesi Üyesi Muammer Topal, TRT Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Koyuncu, Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsa Coşkun, TBMM Stratejisti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu YİK Üyesi Dr. Hasan Özgür Özen, MKE Başmüfettişi Yaşar Bakal, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından Mehmet Ali Tombul ve Ramazan Tombul, Yargıtay Üyesi Ali Selman Erkuş, Sayıştay Uzman Denetçisi Mehmet Altıntaş, Başbakanlık Başmüfettişleri Mehmet Akın, Sinan Erol, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yeterlilik Hizmetleri Dairesi Başkanı Erdal Saraçoğlu, Mehmet Uz Dershanelerinin Sahibi Mehmet Uz,  Isparta İli Kalkındırma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Ali Tanış, Bülent Korkmaz, Dr. Hasan Özgür Özen, Makine Mühendisi Fazıl Ölmez, Diş Hekimi Onur Atilla, Maden İşleri Daire Başkanı Eyüp Yadigar gibi bürokrasi, yargı mensupları ve işadamlarından katılım oldu.

 

Bu haber 740 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...