Milletvekili Korkmaz’dan ‘Zafer Bayramı’ kutlaması

29 Ağustos 2012 19:26

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Korkmaz’ın mesajı şöyle: “30 Ağustos tarihi, milletimizin istiklal ve istikbali ve dünya coğrafyasının yeniden şekillenmesi açısından son derece özel ve derin bir anlama sahiptir. Birinci dünya savaşından sonra Osmanlı Türk coğrafyasını paylaşmak isteyen emperyalist güçler, 30 Ağustos 1922 günü hiç ummadıkları bir mağlubiyeti tatmışlar aynı zaman da Gazi Mustafa Kemal önderliğinde, Türk milletinin yazmış olduğu büyük destana şahit olmuşlardır. Son vatanımız Anadolu'nun kapılarının açıldığı 1071 Malazgirt Zaferi'nden 851 yıl sonra; bu defada üzerinde yaşadığımız toprakları bu millete çok görenler ve “Türk’ü Anadoludan Orta Asya steplerine püskürtmeye yeltenenler eşi ve benzeri çok az görülen bir direniş sonucunda Ege'nin serin ve derin sularına hayalleriyle birlikte gömülmüştür.

İçinde bulunduğumuz bu günler, Şanlı Zafer Bayramının sevinci yerine maalesef milli birliğimiz ve bütünlüğümüz adına kaygı ve endişe vermekte ve zaman zaman üzüntüyle izlediğimiz gelişmelere sahne olmaktadır. Bu anlamlı Zafer Bayramı’nda hatırlamalı ve hatırlatmalıyız ki; yüzbinlerce vatan evladını şehit vererek vatan haline dönüştürdüğümüz bu aziz toprakların, dış ve iç ihanet odakları tarafından masa başında bölünmesine asla müsaade edilmeyecektir.

Bu mutlu günde, zaferi bize yaşatan Gazi M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman Türk Ordusu’na şükran ve minnetlerimizi sunarken, Isparta’mızın da Zafer Bayramını en derin saygılarımla kutluyorum.

                          

Bu haber 827 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...