Eğirdir’de Hastane Camii çevresi düzenlendi

1 Haziran 2013 13:23

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi giriş kısmındaki Hastane Camii’nin çevresi Eğirdir Belediyesi tarafından güzelleştirildi.

Camii İmamı Veysel Akça, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in verdiği sözü yerine getiren olduğunu belirterek, “Sağ olsun Belediye Başkanımız, Camimiz için gerekli destekleri veriyor. Bizzat kendisi gelip çalışmaları yerinde takip etti. Öncelikle Camimizin önü ve minare tarafı kilitli taş parkelerle güzelleştirildi. Belediye Başkanımızın samimi davranışları ve çalışmaları bizi memnun etmiştir. Allah ondan razı olsun” dedi.

Başkan Özmeral, “İmam kardeşimizin vazife yaptığı Hastane Camii’ni düşünmesi ve güzelleşmesi için gayret göstermesi beni daha çok sevindirmiştir.  Bizim hizmetlerimiz şahsımıza ait değildir. Yaptığımız bütün hizmetler, çalışmalar saygıdeğer halkımız adınadır. Böyle bir fırsatı bize tanıdığı için imam kardeşimize ve emeği geçen herkese asıl ben teşekkür ediyorum” diyerek, ileriki zamanlarda camii için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

 

 

Bu haber 1011 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...