“Genel Başkanımızın bir açıklaması olmadı”

1 Haziran 2013 13:35

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in eşi Nazmiye Demirel’in cenaze törenine katılmak üzere Isparta’ya gelen ve parti binasını ziyaret eden MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin Isparta adayıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadığını ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin Isparta ziyareti ortalığı karıştırdı. Önceki gün Süleyman Demirel’in eşi Nazmiye Demirel’in cenazesine katılan ve daha sonra Isparta’dan ayrılmayan Bahçeli, ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Özellikle parti binasında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’la olan yakınlığı dikkat çeken Bahçeli’nin bu hareketi “Isparta adayı Günaydın” yorumlarına neden olmuş hatta içeriden gelen bilgilere göre bunun gerçekliği doğrulanmıştı. Ancak bu iddiaların ortaya çıkmasından sonra MHP İl Başkanı İsa Yalçın, bu durumu yalanlar nitelikte açıklamada bulundu.

MHP’NİN BAŞARILI OLDUĞUNU VURGULADI

Yalçın, “Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın eşinin cenazesine katılmış daha sonra Yukarıkaşıkara Belediye Başkanımızın ailesine baş sağlığı ziyaretinde bulunmuştur. Partililerimizle basına kapalı olarak yaptığı toplantıda da birlik ve beraberlik mesajları vermiştir. Ülkenin kritik seçim süreçleri yaşayacağını belirten Genel Başkanımız başarı için birlik talimatlarında bulunmuştur. Isparta Belediye Başkan adaylığı ile ilgili bir açıklaması olmamıştır. Sadece Isparta’da MHP'nin Belediyesi ile teşkilat ve Milletvekilleriyle başarılı olduğunu vurgulamıştır” dedi.

 

 

Bu haber 682 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...