MHP Lideri Bahçeli Demirel’in elini öptü

1 Haziran 2013 13:35

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in eşi Nazmiye Demirel’in cenaze törenine geç katılan ancak geldikten sonra Süleyman Demirel’in yanından biran olsun ayrılmayan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin bu yakınlığı dikkatlerden kaçmadı. Hatta partililere elini öptürmesiyle tanınan Bahçeli’nin bu sefer Demirel’in elini öpmesi ve mezarlıkta son ana kadar Demirel’in arkasında durması siyasi çevrelerce farklı yorumlara neden oldu.

Nazmiye Demirel için düzenlenen cenaze töreninde bir husus dikkatlerden kaçmadı. Partililerine el öptüren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Süleyman Demirel’in elini öpmesi şaşkınlığa neden oldu.

BİRAN OLSUN DEMİREL’İN YANINDAN AYRILMADI

MHP Genel Başkanı Bahçeli, cenaze namazından sonra defin sırasında da mezarlıkta Demirel’in yanında yer aldı. Nazmiye Demirel’in mezarına toprak atan Bahçeli, son duanın ardından mezarlıktan ayrıldı. Bahçeli’nin törende Demirel’in elini öpmesi siyasi çevrelerce farklı yorumlara neden oldu. Bahçeli’nin Demirel’in yanında yer alması, siyasette yeni bir yakınlaşmanın ortaya çıktığı yorumlarına da neden oldu. El öpmeyle ilgili bazı çevreler icazet yorumlarını yaparken bazı çevrelerde insani bir hareket olarak yorumladı.

Bu haber 1674 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...