“Sivil alan iyi bir çalışma yaparsa Isparta kazanır”

1 Haziran 2013 13:39

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, ITSO’yu ziyaret etti. Uysal, Isparta’nın dışarıdan her geçen gün büyüyen bir İl görünümünde olduğunu belirterek “Bu bölgenin potansiyelini ortaya çıkarmamız gerekiyor” dedi.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in eşi Nazmiye Demirel’in cenaze töreni için Isparta’ya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ITSO’yu ziyaret etti. Isparta ile ilgili fikirlerini dile getiren Kamalak ve Uysal, Isparta’nın her geçen gün gelişerek büyüdüğünü gözlemlediklerini söylediler.

SİYASET ÇOK ÖNEMLİ AMA TÜRKİYE’DE TEMEL BİR YANLIŞIMIZ VAR

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Sivil toplum kuruluşlarının etkinliğinden bahsederek, “Ticaret Odaları ve Ticaret Borsaları çok etkin kurumlar. Sivil alan iyi bir çalışma yapar Isparta da siyaseti yaparsa kazanır. Siyaset çok önemli ama Türkiye’de temel bir yanlışımız var; Kurumları, sivil toplum örgütlerini, üniversiteleri, askeriyeyi belediyeleri vs yerleri siyasetin arka bahçesi yapma, insan devşirme merkezi olarak tasarladığımız için, asli görevlerini yapamaz hale geldik. Biz sizlerin isteklerine cevap vermek zorundayız. SDÜ çok önemli bir üniversite. Sadece kâğıt üzerinde yapılan görevleri tabir etmek değil. Bu bölgenin potansiyelini ortaya çıkarmamız gerekiyor. Bunları hep birlikte yapacağız” diye konuştu. 

ANKARA’DA SİZLERİ RAHAT BIRAKMAYACAĞIZ

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, Isparta’nın ekonomisi hakkında bilgiler vererek, “Sayın Saadet Partisi Genel Başkanımız ve Demokrat Parti Genel Başkanımız bizi ziyaret ediyorlar. Biz yapabileceğimizin çok daha fazlası için buradayız. Başaracağımıza inanıyoruz. Sizlerden de isteklerimiz olacak. Seçimlerden önce meslek örgütlerimizde ‘siyaset olmaz, seçilirsek siyasi destek isteyelim’ dedik gerekeni layıkıyla yapmaya çalıştık. Ankara’da siyasetçileri rahat bırakmayacağız. Önümüzdeki 4 yıl içinde sizlerle beraber olmak istiyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi. 

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...