‘’Ağırlığı meslek teknik eğitime vereceğim’’

3 Haziran 2013 18:59

Cuma günü görevine başlayan yeni İl Milli eğitim Müdürü İlyas Can, sivil toplum kuruluşları ve esnafla bir araya gelerek mesleki eğitim de hangi alanlara ihtiyaç olduğunu ortaya çıkaracağını belirtti. Can, öğrenciler için bu yönde alanlar açacaklarını ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İlyas Can Cuma günü görevine başladı. Isparta’ya ilk defa geldiğini belirten Can; ‘’Burası çok güzel bir yer. Eğitimde de ilk sıralardayız. Başarıya daha da artırmak için biz elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz’’ dedi.

LOJİSTİK DESTEK SAĞLAYACAĞIZ

Eğitimin başında ilk önce öğrencinin geldiğini kaydeden Milli Eğitim Müdürü Can; “Milli Eğitim Müdürü en sondaki adamdır. Türkiye genelinde hep müdürler, öğretmenler önde geliyor ama burada eğitimin kalitesinin artmasında ve başarıda ilk önce öğrenci gelir. Ben ne kadar başarılı olursam olayım, bu bir şey ifade etmez. Asıl amaç öğrencinin başarılı olması. Biz burada lojistik destek sağlayacağız. Öğrencilerimizin morallerini ve motivasyonlarını artıracağız. Önümüzdeki günlerde okulları ziyaret ederek, öğretmenleri motive edeceğim. Yani burada Milli Eğitim Müdürünün görevi destek olmaktır” diye konuştu.

Can ayrıca, Meslek Teknik eğitimine çok önem verdiğini belirterek, Sivil Toplum Kuruluşları ve Isparta esnafı ile bir araya gelerek mesleki eğitim de hangi alanlara ihtiyaç olduğunu ortaya çıkaracağız. Öğrenciler için bu yönde alanlar açacağız” dedi. 

Bu haber 629 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...