“Senaristler tekrar iş başında”

3 Haziran 2013 19:05

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, İstanbul Gezi Parkı’nda başlayıp Türkiye’ye yayılan olayların endişe verici olduğunu belirterek, “bu milleti sokaklara dökenler aklını başına toplamalıdır bir an önce milletle devletin karşı karşıya gelmesinin önüne geçilmeli bu tarihi hatadan dönülmelidir” dedi.

Yalçın’ın açıklaması şöyle: “İstanbul Gezi Parkında başlayıp tüm Türkiye’yi saran olayları yakından takip etmekteyiz. Gelinen bu noktadan dolayı endişelerimiz artmaktadır. Yaşanan süreçte milletimizin sabrı sınanmaktadır. Sokaklara dökülen binlerce vatandaşımızın başlangıç itibari ile tepkileri gayet tabidir. İktidarın iç ve dış politikası çökmüştür. Habur rezaleti dün gibi aklımızdadır. Sözde nevruz vakası, Reyhanlı saldırısı sıcaklığını korumaktadır. Hükümetin çözüm süreci dediği yıkım projesi ile bu projenin çığırtkanları akil zihniyetsizler Türk milletinin sabıka kaydına alınmıştır.

Hal böyle iken vatandaşın sinir uçlarını ile oynanmıştır. Ancak Gezi Parkı hadisesinin sonrasındaki tepki ve davranışlar dikkatle izlenmelidir. Tehlike büyüklüktür herkes bu resmi iyi görmelidir, bu milleti sokaklara dökenler aklını başına toplamalıdır bir an önce milletle devletin karsi karşıya gelmesinin önüne geçilmeli bu tarihi hatadan dönülmelidir. Bahar rüzgarlarından bahsedenler hayal görmektedir.

Senaristler tekrar iş başındadır. Kirli tezgâhlar da hazırlanan ürün milletimizin “Kuruluş, Bayrak ve Vatan” mitingleri ile uyanışa geçtiği kritik bir dönemde piyasaya sunulmuştur. Millet ile devleti karşı karşıya getirip sonuçlarından amellerine ulaşmak isteyen bu mihraklar niyetlerine ulaşamayacaktır.Akıllı olmak durumundayız.

Oynanan oyunun çözümlenmesi tarafımızdan hiçte zor olmamıştır. Gezi parkında ki ağaçların katledilerek yerine AVM yapılmasına tepkiler amacını aşmış, mide bulandıran bir hal almıştır. Yabancı basın mensuplarının da bu durum her nedense ilgi odağı olmuştur. Basın mensupları olayların çıkacağını biliyormuşçasına, olaylar ile birlikte derhal canlı yayın yapabilmişler, yurtdışında protesto gösterileri düzenlene bilmiştir. Anlık olarak mümkün olmayacak gösteriler ve akabinde yayın akışı son derece manidardır.

Üzerinde hassasiyetle durduğumuz vahim hadiseler ve iki gündür memleketin dört bir yanında olduğu gibi Isparta’mız da da yaşanan olaylarda Milliyetçi Hareket Partisi mensubu hiçbir üyemiz katılmamıştır, katılmayacaktır.

bizleri sokakların karanlığına çekmek isteyenlerin oyunlarına gelmeyeceğiz ama bu karanlık sokakta gezenler bizlerin her an ülkemiz için bayrağımız için vatanımız için göreve hazır olduğumuzu unutmasınlar Milliyetçi Hareket Partisi’nin hiçbir mensubu sokakta olmayacaktır, bizler meydanlarda ve Allah in izni ile ilk seçimde de iktidarda olacağız”.

 

 

Bu haber 605 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...