Su şebekesi yola alınıyor

30 Ağustos 2012 18:30

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar son hızıyla sürerken, caddelerde gerçekleştirilen çalışmalar esnasında meydana çıkan tüm olumsuzluklara geçit verilmeyerek, gideriliyor.

Son olarak Davraz Mahallesi 3972 Sokak’ta, su şebekesinin özel arsa içerisinde olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce su şebekesi yola alındı. Dayanıklı asfalt çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak olan ve 10 Eylül 2012 tarihinde halkın kullanımına sunulacak olan yolda yağmur suyu ızgara döşeme çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehrin bir tarafından öbür tarafına sıçradıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın konuya ilişkin olarak yaptığı değerlendirmesinde, gece gündüz şehrin güzelleştirilmesi noktasında çalışmaların sürdüğünü, bu çalışmaların birisinin de 3972 sokakta devam ettiğini dile getirdi. Günaydın, “Bu caddemizdeki su şebekeleri şahıs arazilerinden geçmiş. Bu şebekleri yol içersine alıyoruz. Yine yolumuzda yağmur suyu dağıtım ızgaralarının yapımı devam ediyor. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlıyoruz. Normalde başladığımız ve çalışmasını sürdürdüğümüz bir yolun yanı sıra bir başka yolda da aynı anda çalışma başlatıyor ve o çalışmamızı da tamamlıyoruz. Şehrimizin tüm sıkıntılarını gideriyoruz. Her noktanın kendisine has problemleri çıkıyor. Bu yolumuzda da böyle bir sıkıntı ile karşılaştık. Bunu da çözüyoruz. Bu yolumuzda şimdiden mahalle sakinlerimize ve tüm Ispartalı hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu. 

Bu haber 755 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...