“İlim Şehri´nde en temel unsur Milli Eğitim”

5 Haziran 2013 19:00

Vali Memduh Oğuz, Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İlyas Can'ı ziyaret etti. Oğuz ziyarette “İlim Şehri Isparta’nın en önemli temel unsuru Milli Eğitim Müdürlüğü. Ancak ilim eğitim-öğretimle başlar” dedi.

Vali Memduh Oğuz, geçtiğimiz hafta görevine başlayan il Milli Eğitim Müdürü İlyas Can’ı ziyaret ederek ilim şehri Isparta’nın eğitimle başlayacağını söyledi. İlim Şehri Isparta’yı hep beraber söylememiz gerektiğini belirten Vali Oğuz, “İşte ben İlim Şehri Milli Eğitim Müdürüyüm, ben İlim Şehri Emniyet Müdürüyüm, İşte ben İlim Şehri Kültür ve Turizm Müdürüyüm yani her söylemlerimizde ilim şehrini ilk başta söylememiz gerekiyor. Isparta halkı bunun faydasını elbette ki görecek. İlim Şehri’nde en önemli unsur Milli Eğitim’dir. İlim onunla başlayacak. Milli Eğitim Müdürümüzde Isparta’daki en önemli görevlerden bir tanesinin sorumluluğu aldı. Yaklaşık 80 bin öğrenci ve 5 bin öğretmenin bulunduğu bir teşkilatın başına geçti. Eğitimde 2011’de büyük bir hamle yaptık. Devamında 2012’de sürdürdük. Burada zerre kadar katkım varsa çok mutlu olurum. Türkiye 1’nciliği bize yetmez. Avrupa ülkeleri ile yarışabilecek çocuklar yetiştirmeliyiz. Bu çerçevede Süleyman Demirel Üniversitesi yönünü biraz daha Isparta’ya çevirecek” dedi.

İLİM ŞEHRİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can ise “Eğitimde 5’nci olmuş bir şehre Milli Eğitim Müdürü olarak atanmaktan çok mutluyum. Bu başarıyı yakalayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlim Şehri’nde en önemli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün olması da bizim için çok büyük bir önem” diye konuştu.

 

Bu haber 647 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...