Gölbaşı köyünde kenevir bitkisi ele geçirildi

7 Haziran 2013 16:30

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gönen İlçesi Gölbaşı Köyünde sabah erken saatlerde (3) şüpheli şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramada (70 Kök) Kenevir Bitkisi ele geçirildi.

Konu ile ilgili yapılan duyuruda; “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca Gönen ilçesine bağlı Gölbaşı köyünde ikamet eden F.D (65), Ş.D (21) ve M.D. (40) isimli şahısların evinin bahçesinin değişik yerlerine esrar yapımında kullanılan Keneviri Bitkisi yetiştirdiği bilgisi alınmıştır. 05 Haziran 2013 günü sabah erken saatlerde F.D (65), Ş.D (21) ve M.D. (40)’ nin evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramada, evlerinin bahçesinde esrar yapımında kullanılmak üzere sera haline getirilmiş bölümde ve bahçenin diğer yerlerinde 25-100 cmboylarında toplam (70 Kök) Kenevir Bitkisi ele geçirilmiştir. Esrar maddesinin ham maddesi olan Kenevir bitkilerine el konulmuştur.

(2) şüpheli şahsın ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmış olup, (1) şüpheli şahsın yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir” denildi.

 

 

Bu haber 1776 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...