Yalvaç Sanayi Mahallesine Kır Kahvesi yapılıyor

7 Haziran 2013 16:32

Yalvaç Belediyesi tarafından Yeni Sanayi Mahallesinde yapılacak olan Kır Kahvesi ve ayna alanda Muhtarlık binası ile manav gibi çeşitli ihtiyaçlara cevap verecek sosyal yapıların inşasına başlandı. Söz konusu yapıları kapsayan alanın beton dış duvarlarının dökülmesi ise tamamlandı.

Yalvaç’ın Konya yönünden girişinde konumlanan ve  kent merkezinden uzak mahallelerden birisi olan Yeni Sanayi Mahallesinde hem hoş vakit geçirilecek Kır Kahvesi hem de mahallelinin kent merkezine gelmeden de bazı ihtiyaçlarını karşılamaya imkan sağlayacak sosyal yapıların inşasına başlandı. 

Söz konusu alan mahallenin, Hıdırlık tepesi arkasında yeni imara açılan alanlara bakan Güney bölümünde ve tüm alanı gören hakim bir tepe üzerinde seçildi. Etrafı öncelikle beton duvarla çevrelenerek ayrılan alanın batı yarısı kır kahvesine ayrıldı. Hemen kahvenin karşısındaki ve alanın doğu yarısı ise muhtarlık ve manav gibi bölümleri içerecek sosyal tesis yapılarını kapsayacak.

Alanda alt yapı çalışmaları ve söz konusu kır kahvesi ile diğer yapıların temel kısımlarının inşasına başlandığını söyleyen Belediye Başkanı Tekin Bayram, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

 

 

Bu haber 664 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...