Turizm Otelcilik Yüksekokulu’na 220 öğrenci geliyor

7 Haziran 2013 16:45

Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e müjdeyi verdi.

Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan, “Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’muz 2013-2014 Eğitim Öğretim sezonunda Konaklama İşletmeciliği Lisans programına 60 normal eğitim, 60 ikinci öğretim olmak üzere 120 öğrenci alacak. Ayrıca Konaklama İşletmeciliği Uzaktan Eğitim Lisans Tamamlama Programına 100 öğrenci alınacak. Her iki bölüme toplamda 220 öğrenci alınmış olacak. Eğirdir’imize ve okulumuza hayırlı olsun. Bu iş ekip işi. Belediye Başkanımızla el birliği ile hep birlikte okulumuzun daha çok gelişmesi için ve Eğirdir’e hizmet için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek Başkan Özmeral ile sevincini paylaştı.

Doç. Dr. Yakup Altan ayrıca Yüksekokula yeni bir öğretim üyesi alınması için de ilanın yayımlandığını söyleyerek, öğretim üyesi sayısının da çoğaltılması yönünde güzel gelişmelerin olduğunu aktardı.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan’a müjdeli haberinden dolayı teşekkür etti. Başkan Özmeral, “Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’muz 4 yıllık olarak açıldı ve ayrı bir yıl da yabancı dil hazırlık olmak üzere 5 yıl eğitim verecek. Alınacak ilk öğrencilerimizin sayısının 220 olmasından dolayı çok mutlu oldum. Bu sayı diğer bölümler açıldığında daha da çoğalacaktır. Okulumuzun kıymetli Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan hocamıza müjdeli haberi vermesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Müjdeli haber bizi çok sevindirdi. Açılışı yapılan Yüksekokulumuza öğrencilerin alınması bizim için çok önemlidir. Levhaları Köprübaşı mevkiindeki Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi binasında ve okul girişinde asılı bulunan Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’nun hâlâ açılmadığını düşünenler, yeni öğretim yılında Eğirdir’e gelen öğrencileri gördüklerinde mutlaka inanacaktır. Yüksekokulumuz ve gelecek öğrencilerimiz Eğirdir’imize, saygıdeğer halkımıza, esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Başkan Özmeral Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’na giderek Okul Müdürü Doç Dr. Yakup Altan ile birlikte okulun bahçe düzenlemeleri ve yeni yapılacak okul binası yerinde incelemelerde bulundular. Başkan Özmeral ve Doç. Dr. Altan’a Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Sekreteri Mehmet Kayacan, Belediye Meclis Üyesi Osman Ataman Görgülü, Eğirdir Genç İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Karaca, Yuvalı Köyü Muhtarı Selahattin Demirbaş, Askerlik Şubesi Sivil Memuru Bayram Ali Özkan eşlik ettiler.

Bu haber 2391 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...