ALTINBAŞAK MEZUNİYET GECESİ DÜZENLEDİ

10 Haziran 2013 18:43

Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi ‘nin   18. dönem  155 öğrencisi 6 Haziran 2013 Perşembe  günü Süleyman Demirel kongre salonunda yapılan muhteşem mezuniyet programı ile plaketlerini aldılar. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Mezuniyet törenine öğrenci velileri ,yakınları  ve öğretmenleri katıldı. Törende Yönetim Kurulu Başkanı Adem DEMİRALAY ve öğrenci velileri öğrencileri motive edici, görev ve sorumluluklarını hatırlatıcı konuşmalar yaptılar.  Öğrenciler plaketlerini velilerinin ellerinden alırken duygulu anlar yaşandı.Törende  öğrencilerimiz  misafirlere  müzik dinletileri sundular.

Sınıf mektubunu okuyan öğrenciler 4 yıl boyunca  yaşadıkları unutulmaz hatıralarını hüzünlü bir şekilde misafirler ile paylaştılar. Öğrenciler; çok sevdikleri eğitim yuvasından  ayrılmanın hüznüyle, üniversiteye başlayacak  olmanın sevincini bir arada yaşadıkları gecede aileleri ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Özel Altınbaşak  Anadolu Lisesi Müdürü Vahit ÇİFTCİ  öğrencileriyle gurur duyduğunu, mezunların içinde 2013 YGS sınavında Türkiye derecesi ,Çevre Olimpiyatlarında Dünya 1.liği alan öğrencilerinin olduğunu belirterek öğrencilerine LYS sınavında başarılar diledi.

Bu haber 587 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...