Yılmaz Şener İlkokulu 4/C sınıfı öğrencilerinden muhteşem mezuniyet gecesi

10 Haziran 2013 19:13

2012 – 2013 eğitim öğretim yılını başarı ile tamamlayarak ortaokula doğru yelken açan Yılmaz Şener İlkokulu 4/C sınıfı öğrencileri, düzenlenen mezuniyet gecesinde gönüllerince eğlendiler.

Yılmaz Şener İlkokulu’nda eğitim gören 4/C sınıfı öğrencileri tarafından 2012 – 2013 eğitim öğretim yılının tamamlanmasına az bir süre kala güzel bir organizasyonla mezuniyet gecesi düzenledi.

Cumartesi günü SDÜ Konukevi’nde düzenlenen mezuniyet gecesine Yılmaz Şener İlkokulu 4/C sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmeni Cemil Akyan, Sınıf Temsilcisi Nezihe Şen ve veliler katıldı.

Sınıf Temsilcisi Nezihe Şen önderliğinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, çok sevdikleri Sınıf Öğretmenleri Cemil Aykan’a çiçek ve çeşitli hediyeler verdiler.

Sınıf Öğretmeni Cemil Aykan da, öğrencilerine yeni eğitim öğretim hayatında başarılar diledi.

Sınıf Temsilcisi Nezihe Şen ise öğrencilere gösterdiği üstün ilgi nedeniyle Sınıf Öğretmeni Cemil Aykan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Unutulmayacak anların yaşandığı gecede, mezuniyet pastası da hep birlikte kesildi.

Yeni sistemin ilk mezunları öğrenciler, yoğun bir dönemi geride bırakırken, velileri ve öğretmenleri ile birlikte canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bu haber 3889 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...