“Isparta her alanda örnek ve modern bir kent olacak”

12 Haziran 2013 18:54

Halk Eğitim Merkezince emniyet lojmanlarında açılan giyim kursu yılsonu sergisi Yazlık Öğretmenevi Bahçesinde Vali Memduh Oğuz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, emniyet çalışanları ve kursiyerlerin katılımıyla açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Bozdoğan ve Kurs Öğretmeni Nurcan Yiğit Yılmaz, 6 ay süren giyim kurusuna 30 kursiyerin katıldığını belirterek, talep olması durumunda kursun önümüzdeki dönemde yeniden açılabileceğini söylediler.

Serginin açılışını Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile birlikte yapan Vali Memduh Oğuz, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Isparta’nın her alanda örnek modern bir kent olacağını belirten Vali Oğuz, sergi açılışından önce Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi.

Yapılan bazı imar çalışmalarını beraberce istişare ettiklerini belirten Vali Oğuz; “Sayın Başkanımızın özellikle otopark problemi ile ilgili çok yararlı çalışmalarını gördüm ve bundan çok memnun oldum. Çünkü biz çağdaşlığın asriliğin, medeniyetin ve kalitenin meraklısıyız. İnsanlarımızın refah düzeyi yüksek olsun, şehirde yaşayanlar mutlu olsun, Isparta’mız Türkiye’de yaşanabilir iller sıralamasında birinci sırada olsun, hatta dünyada birinci olsun, biz bunu isteriz.

Cenabı Allah bu kadar güzellikleri vermiş, gülü vermiş, gölü vermiş ve bu güzel insanları vermiş. Biraz önce belediyede istişare ettik, özellikle yerin altında otopark, üstünde de insanlarımızın rahatça dolaşabilecekleri, sosyal etkinliklerini rahatça yapabilecekleri parklar konusunda güzel bir çalışması var belediyemizin. Başkanımızı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Emniyet mensubu eşlerin ve hanımların güzel bir kıyafet senfonisi yarattıklarını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eski klasik modellerle günümüzün modern modellerini birleştirerek güzel bir sergi açtıklarını söyledi.

Vali Oğuz’un belediyenin otopark projesini beğendiğini ifade eden Başkan Günaydın, şehrin üstünde bir tane araç kalmayacak şekilde yeraltı otopark projesini 2 yıl içerisinde tamamlayacaklarını belirterek, Isparta’yı trafik alanında rahat bir şehir haline getireceklerini söyledi.

 

         

            

Bu haber 613 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...