Başkan Günaydın’ın otopark projesini Vali Oğuz beğendi

12 Haziran 2013 19:01

Vali Memduh Oğuz, eski İl Özel İdare binasının yerine yapılması planlanan ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın elleriyle çizdiği üstü kent meydanı altı otopark avam projesini beğendi. Vali Oğuz, “Biz çağdaşlığın, asriliğin, medeniyetin ve kalitenin meraklısıyız” dedi.

Vali Memduh Oğuz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek gündeme dair bazı istişarelerde bulundu. Özellikle eski İl Özel İdare binanın yerine halen daha ne yapılacağı netleşmeyen ancak üstü kent meydanı altı otopark olması yönünde fikir birliğine varılan ve Başkan Günaydın’ın elleriyle çizdiği projeyi gören Vali Memduh Oğuz, hayranlığını gizleyemedi.

2 YIL İÇİNDE TAMAMLARIM

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın şehrin üzerinde bir tane araç kalmayacak şekilde yapılacak olan bu projeyi 2 yıl içinde tamamlayabileceğini belirtti.

KALİTENİN MERAKLISIYIZ

Yapılan bazı imar çalışmalarını beraberce istişare ettiklerini belirten Vali Oğuz ise, “Sayın Başkanımızın özellikle otopark problemi ile ilgili çok yararlı çalışmalarını gördüm. Çünkü biz çağdaşlığın, asriliğin, medeniyetin ve kalitenin meraklısıyız. İnsanlarımızın refah düzeyi yüksek olsun, şehirde yaşayanlar mutlu olsun, Ispartamız Türkiye’de yaşanabilir iller sıralamasında birinci olsun, hatta dünyada birinci olsun. Biz bunu isteriz. Allah bize gülü vermiş, gölü vermiş bu güzel insanları vermiş. Belediyede Başkanımla istişare ettik; Özellikle yerin altında otopark, üstünde de insanlarımızın rahatça dolaşabilecekleri, sosyal etkinliklerini rahatça yapabilecekleri parklar konusunda güzel bir çalışması var” diye konuştu.

Başkan Günaydın da Isparta’yı rahat bir şehir bürünümüne sokacaklarını söyledi.

 

Bu haber 628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...