Başdeğirmen banka müdürleriyle görüştü

14 Haziran 2013 19:04

Üyelerin, uygun kredi imkanlarından faydalanması, kredi faizlerinin düşürülmesi, masrafların minimum düzeye düşürülmesi, özel ayrıcalık kartı ITSO kart ve daha birçok konuda banka müdürleriyle işbirliği ve güçbirliğiyle üyelere kolaylıklar sağlanmasını istedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) üyelerin menfaatine olan görüşmelere devam ediyor. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yönetim kurulu üyeleri ve oda Genel Sekreterinin katılımıyla Isparta merkezdeki tüm banka müdürleriyle toplantı yaptı. Üyelerin bankalarla olan ilişkilerinin geliştirilmesi, bankaların sağladığı avantajların artırılması, ticari kredi faiz oranlarının düşürülmesi, dosya masrafı ve bilumum masrafların alınmaması, ITSO üyelerine öncelik ve ayrıcalık tanınması, üyelerin alışverişlerinde ITSO olarak düşündükleri özel bir ITSO Kart ayrıcalıklı avantaj kartı projesi konularının görüşüldüğü toplantıda ITSO Başkanı Başdeğirmen, banka müdürlerinden üyelere kolaylık ve teklif istedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) üyelerinin bankalarla iyi ilişkiler içinde faaliyetlerini sürdürmesi ve aldıkları hizmetten memnun kalmaları için banka müdürlerinden destek isteyen Başdeğirmen, “ Üyelerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak istiyoruz. Sizlerden beklentilerimiz var. Öncelikle üyelerimize faydalı olabilecek üyelerimizin en iyi şekilde yararlanabileceği oranlar, çeşitli imkanlar vermenizi istiyoruz. Üyelerimize bankalardan ayrıcalık sağlayan kart yapılmasını istiyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri zamanla yarışan insanlar bankaya geldiğinde işleri çabuk görülsün veya öncelik tanınsın istiyoruz. Banka kartına gelince üyelerimiz açısından bir avantaj kart olsun ve üyelerimiz bu kartı kullandığında ayrıcalıklı olduğunu hissetsin istiyoruz.  Hem işletme kart hem de bireysel kart olacak. Üyelerimiz arasında avantaj kart şeklinde olacak. Sanırım böyle bir kart talebi ilk defa yapılıyor.  Biz bunu hangi banka ile yaparız hangi bankalar üyelerimize daha avantajlı yaklaşır bunları araştırıyoruz. Isparta ticaretinde üyeler arasında alışverişte de etkili olarak Isparta ekonomisini etkileyecek bu ayrıcalık kartı ITSO Kart üzerinden geçmesini sağlayacak bir model olsun istiyoruz. Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret Borsamızla da görüşeceğiz. Onların üyelerinin de faydalanmasını sağlayacağız. Üyelerimizin ticaretini geliştirmesi açısından da birlikte çalışmak ve projeler üretmek önemli.Üyelerimizin bankalarla iyi ilişkiler arasında olmasını istiyoruz. “diye konuştu.

Toplantıda görüşlerini belirten Banka Müdürleri, Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, Başkan Başdeğirmen’in taleplerini en kısa zamanda cevaplandıracaklarını söylediler.

 

 

 

Bu haber 656 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...