Kamile Gürkan Okulunda Mezuniyet Heyecanı

14 Haziran 2013 19:06

Kamile Gürkan Okulunda 50 öğrenci düzenlenen törenle diplomalarını aldılar.

Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz başta olmak üzere; İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, öğrenci ve velilerin katılımıyla okul bahçesinde düzenlenen törende 50 öğrenci aileleriyle birlikte mezuniyet heyecanı yaşadılar.

Yılsonu etkinliğini okul aile birliği ve öğretmenlerle birlikte ortaklaşa düzenlediklerini belirten okul müdürü Şükrü Türk, Vali Memduh Oğuz’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Okulun folklor ekibi tarafından sunulan halkoyunları gösterisiyle devam eden törende, protokol üyeleri tarafından 8. sınıf öğrencilerine mezuniyet belgeleri verildi.

Kamile Gürkan Okulunu çok sevdiğini belirten Vali Memduh Oğuz, tören sonrasında velilerle bir araya gelerek, 4+4+4 sistemine göre okulda yaşanan problemin çözümü konusunda velilerin görüş ve taleplerini dinledi.

İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can ile birlikte velileri dinleyen Vali Oğuz, velilerin haklı taleplerini milli eğitim teşkilatı ile birlikte değerlendireceklerini belirterek, alternatif çözümler konusunda vali olarak gereken direktifi vereceğini ve beraberce çalışma yapacaklarını söyledi.  

Bu haber 756 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...