Zafer Bayramına ‘Belediye’ eleştirisi !

1 Eylül 2012 10:26

Zafer Bayramına ‘Belediye’ eleştirisi !

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan geçit töreninde Isparta Belediyesi’nin 80 aracının geçiş yapması eleştirilere neden oldu. Bazı vatandaşlar, Belediye’nin böyle önemli bir günde icraatlarını halka anlattığını belirtti.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü tüm yurtta olduğu gibi önceki gün Isparta’da da  kutlandı. Ancak, Hükümet Caddesindeki  geçit töreni bir takım eleştirilere neden oldu. Vali Memduh Oğuz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, askeri ve mülki erkan, siyasi parti il başkan ve temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile öğrencilerin katıldığı Zafer Bayramının geçit töreni bölümünde kanun gereği kamu kurum ve kuruluşlarının araçları geçiş yaptı. Ancak, sıra Isparta Belediyesi’ne gelince Zabıta aracından İtfaiye’sine, Grayder’inden Asfalt Aracına kadar yaklaşık 80 araç geçiş yaptı.

“BAYRAM, ISPARTA BELEDİYESİ’NİN

TANITIM TOPLANTISINA DÖNDÜ”

Bu durumu bazı vatandaşlar normal karşılarken, bazıları ise eleştirilerde bulundu. Eleştiride bulunan vatandaşlardan  Mehmet Ali Kiraz; “Geçit töreninde sıra Isparta Belediyesine gelince adeta ortalık bir anda şantiyeye çevrildi. Başkan Günaydın’ın talimatıyla, belediyenin araç parkuru bir anda tören alanına akın etti. Törende Isparta Belediyesine ait 80 araç geçiş yaptı. Tören alanından geçen arabaların üzerlerinde de belediyenin 3 yıllık yaptığı icraatlarının bazıları yazıyordu. Böylece, Isparta Belediyesi bayram sayesinde 3 yıllık çalışmasını da halka en güzel şekilde anlatma imkanı buldu. Bir anlamda bayram Isparta Belediyesinin tanıtım toplantısına döndü” dedi. 

Bu haber 744 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...