ALDER’de Yaz Okulu başlıyor

17 Haziran 2013 19:11

Altınbaşak Mezunlar Derneği’nin (ALDER) ikinci kademe öğrencileri için geleneksel olarak açtığı yaz okulu 17 Haziran’da başlıyor. ALDER’den konu ile ilgili yapılan açıklamada yaz kurslarında kontenjan sınırlı olduğu için kurslara katılacak öğrencilerin bir an evvel başvuru yapması gerektiği belirtildi.

ALDER’in geleneksel olarak düzenlediği yaz okulu programı başlıyor. 17 Haziran’da geleneksel yaz okulunu açacak olan ALDER yetkilileri kurslara katılmak isteyen öğrencilerin acele etmesi gerektiğini söyleyerek kontenjanın sınırlı olduğunu ifade ettiler. Kurs içeriğinde matematik, İngilizce, siyeri nebi, ilmihali, Kuran-ı Kerim, ek olarak kitap okuma programı ve yarışmaları yapılacak, kurslar arasında sosyal etkinliklerde yapılacak. Bütün kurslar dijital akıllı tahtalı ortamlarda yapılacak.  

Yapılacak sosyal etkinlikler ise halı saha maçları, Atabey Binicilik tesislerinde at binme, aileler ile birlikte piknik programları, sinema ve Eğirdir gibi kültürel yerlere geziler düzenleneceği belirtildi. Kurslar Ülkü İlkokulu üzerinde ALDER Gökkuşağı Eğitim Merkezinde yapılacak. Yaz kurslarına kız ve erkek öğrenciler katılabilecek.

Kayıt yaptıran öğrencilerin derslere devam zorunluluğu bulunuyor. Kurslar sonunda yapılacak yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ise sürpriz hediyeler verilecek. 12 Temmuz tarihinde ise aileler ile birlikte toplu mezuniyet töreni yapılacak.

Kurslara 5-6-7-8. sınıf öğrencileri başvurabilecek, kurslar her gün saat 10 ile 14 arasında yapılacak. Kayıtlar Pazartesi hariç her gün 11-17 arasında yaptırılabiliyor. İletişim ve kayıt için 500 47 47 nolu telefona başvurulabileceği belirtildi.

Bu haber 760 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...