“Kasabamızı cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

17 Haziran 2013 19:20

Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çarıksaraylar Kasabasında Karataş mevki, Kuşluk tepesi, Çukur mahalle, Sırataş sokak’ta, yürütülen yaya kaldırımı ve bordür çalışmalarını Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan yerinde inceledi.

Kaldırım ve bordür devam eden yaya kaldırımı çalışmaları ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan başkan Turhan, ileriki günlerde kamuoyunun bilgisine sunulacak olan yeni projelerle ilgili de müjde verdi.

Başkan Özcan Turhan, “Çarıksaraylar Belediyesi Karataş, Kuşluk tepesi, Çukur mahalle, Sırataş mevkiinin sonuna kadar uzanan yol boyunca parke, bordür, yaya kaldırımı, yol düzenlemesi ve park çalışmaları gibi yıllardır beklenen hizmetleri bir bir gerçekleştiriliyor. En kısa zamanda kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamen bitirilmiş olup görsel bir güzelliğe kavuşturulacak.

Başkan Turhan, harap görünüm, terk edilmişlik gibi kasabamızda bulunan bütün mahallelerimizi yeniden cazibe merkezi haline getirilmesi için ileride açıklayacağımız farklı projeler üzerindeki çalışmalarımız devam ediyor.

Amacımız kısa sürede hızlı, etkin ve kaliteli hizmeti vatandaşımıza sunmak ve insanımızın en üst düzeyde memnuniyetini sağlamaktır.’’diye konuştu.

Belediye Başkanı Özcan Turhan, kasaba halkımızın daha kaliteli bir yaşam sürmesi için elimizde bulunan tüm imkânları gözden geçirip, en kaliteli hizmeti vermek için çabalıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri çalışmalarımıza aralıksız devam ettik. Yağmur, çamur demeden geceyi gündüzden ayırmadan halkımızın hizmetine koşuyoruz” dedi. Çıktığımız bu yolda desteklerini kasaba halkımızdan esirgemeyen Ak Parti Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç beye kasabam adına Teşekkür ederim” dedi.

 

Bu haber 754 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...