“AKP milletvekilleri Isparta’da yapılan hizmetleri karalamak yerine vatandaşın sorunlarını çözmeye çalışsınlar”

19 Haziran 2013 18:57

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Gönen ilçesine bağlı Gölbaşı köyündeki elektrik ve su sıkıntısı ile AKP’nin Sincan mitingi ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

Yalçın’ın açıklaması şöyle: “AKP 10 Yıl  7 Aydır iktidarda bulunmaktadır, ekonomik sosyal ve siyasi anlamda ülkemiz AKP iktidarında çökmüştür, ülkemizin sorunları artarak büyümektedir, Isparta’mızda da duyarsız siyaset yapan adeta sorunlar karşısında üç maymun siyaseti yapan görmeyen, duymayan, konuşmayan iktidar partisi yöneticileri sadece bize saldırarak göz boyamaya çalışmaktadırlar, çok gezen çok dolaşan milletvekili Recep Özel acaba Gönen ilçemize bağlı Gölbaşı köyüne de gitti mi acaba köyün elektrikleri kesik sular akmıyor ve Gölbaşı köyü muhtarı Şevket Avşar istifa ediyor kimsenin sesi çıkmıyor, AKP milletvekilleri Ispartada yapılan hizmetleri karalamak yerine vatandaşın sorunlarını çözmeye çalışsınlar , geze geze değil sorunları çöze çöze gitmeniz gerekir, buradan sizlerin aracılığınızla gölbaşında yaşanan drama yetkililerden çözüm bekliyoruz 

AKP’NİN Sincan mitingi tam bir fiyaskodur çünkü bu miting bize şunu göstermiştir ki;

Öcalan'la pazarlık masalarında düşüp kalkanlar Ülkücülüğün sembol ve kavramlarını kendi siyasetlerine alet etmişlerdir.

Şerefi ve haysiyeti olan hiçbir Ülkücünün o mitinge katılıp milli iradeye saygı adıyla yapılıp ama gerçek amacı tamamen farklı olan açık hava toplantısına destek vermesi mümkün değildir. Bir insan Ülkücü ise bir dava adamı ve bağlı olduğu bir teşkilatı vardır. Orada bulunanlar hangi ocaktan yetişmişler hangi dönemde siyaset yapmışlar çıkıp açıklasınlar, bu ülkede barış sürecini yürüten ve ülkemizin milli birlik ve kardeşliğinin tehlikeye sokan bu zihniyetin Açıkhava toplantısına Ülkü Ocaklarından yetişmiş bir Ülkücünün katılması mümkün değildir. onlar ellerine verilen üç hilali git orada tut diye görevlendirilen Ak Partinin çay ocağından yetişenlerdir... Çünkü

Milliyetçi Hareketin hiçbir mensubu, aziz milletimizin helal süt emmiş hiçbir ferdi;

* TC amblemi ile uğraşanların,

• Başımıza çuval geçirilirken suskun kalanların,

• Habur'da teröristlere şov yaptıranların ,

• Katile sayın, şehide kelle diyen bir zihniyetin yanında yani AKP zihniyetinin yanında kesinlikle yer almayacaktır.

Sürecin devam ediş şekline göre bakıldığında aslında AKP toplantılarında BDP bayrağı hatta PKK paçavraları taşınmalıdır tabi ki barış ve kardeşlik maskesi adı altında.

Son olarak söylemek isterim ki

HİÇBİR ÜLKÜCÜNÜN BEN HER TÜRLÜ MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLARIMIN ALTINA ALDIM DİYEN BİR PARTİNİN GENEL BAŞKANININ DÜZENLEDİĞİ BİR MİTİNGE KATILMASI MÜMKÜN MÜDÜR, BUNA GÖREVLİLER NASIL MÜSAADE ETMİŞLERDİR. ŞAYET BÖYLE İSE YANİ AKP GENEL BAŞKANININ HABERİ OLMADAN BUKADAR PROVAKASYONLARIN OLDUĞU DÖNEMDE BÖYLE BİR OLAYA GÖREVLİLER NASIL MÜSAADE ETMİŞLERDİR. ÜÇ HİLAL-İ GÖRÜNCE ALERJİLERİ TUTAN ZİHNİYET ORADA NASIL RAHAT RAHAT DURABİLMİŞTİR BUNLARIN HEPSİ BİR TİYATRODUR MAALESEF ÜLKE BÖYLE BİR ZİHNİYET TARAFINDAN YÖNETİLMEKTEDİR AZİZ MİLLETİMİİN VE DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİN TAKTİRLERİ NE SUNAR SAYGILARIMLA SELAMLIYORUM”.

Bu haber 624 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...