Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi hocalarından Başkan Özmeral’e Ziyaret

21 Haziran 2013 18:06

Ankara Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacid Adalı başta olmak üzere Hukuk Fakültesi Hocalarından Cumhur Rüzgaresen, Hüseyin Yıldız, Ali Bengi ve İsmail Küçükçapur birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Ankara Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hocalarından Cumhur Rüzgaresen, Hüseyin Yıldız, Ali Bengi ve İsmail Küçükçapur, Anayasa Mahkemesi üyeliğinden emekli Ankara Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacid Adalı’nın annesinin vefatı dolayısıyla Eğirdir’e geldiler.

Ankara Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacid Adalı’ya taziye ziyaretinde bulunan Hukuk Fakültesi Hocaları, daha önceden tanıdıkları Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i de ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, başta Ankara Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacid Adalı’ya ve Hukuk Fakültesi Hocalarından Cumhur Rüzgaresen, Hüseyin Yıldız, Ali Bengi ve İsmail Küçükçapur’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Eğirdir ile ilgili konularda görüş alıverişinde bulunan ve Eğirdir’e hayranlıklarını belirten Hocalar, Başkan Özmeral ile birlikte günün hatırası olarak fotoğraf çekildiler.

 

 

Bu haber 2780 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...