Isparta’mız bir başka şehir olacak

21 Haziran 2013 18:12

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce205 kmaltyapısıyla birlikte dayanıklı asfalt çalışmaları hız kesmiyor. Son olarak Yeni Sanayi Sitesi’nin caddelerini bir bir dayanıklı asfaltla kaplayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak 153.Cadde’de çalışmalarını sürdürdü.

Yeni Sanayi Camii önünde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehri bir bütün olarak gördüklerini, merkezde ne yapılıyorsa aynı işlemlerin sanayi sitesinde de gerçekleştirildiğini söyledi. Başkan Günaydın, caddenin ilk kat asfaltının yapıldığını ve ikinci kat asfaltının da yapılarak, yol çizgilerinin çizileceğini belirtti. Sanayi Mahallesi’nde hedefledikleri caddelerin yapımında sona yaklaştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Diğer caddelerimizde de altyapı ve asfalt çalışmaları devam edecek. Tüm sorunlar çözülecek. Bu caddemizde altta çıkan beton kaldırıldı, tüm altyapı sorunları çözüldü, kırmızı koda göre stabilize çalışmaları gerçekleştirildi, kaldırımları yapıldı ve son olarak da asfaltın ilk katı dökülüyor” dedi.

Geleceğe yönelik ne yapılması gerekiyorsa tüm çalışmaların gerçekleştirildiğini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu caddemizde en zor caddelerimizden birisiydi. Önümüze çıkan zorlukları, güçlükleri dinlemiyoruz. Bunları adeta kendimize bir zevk haline getirdik. Çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz ve tüm teknolojiyi kullanıyoruz. Şevkle çalışıyoruz. Isparta’mız bu çalışmalarımızla bir başka şehir olacak. Isparta’da yaşamanın bir zevk olduğu anlaşılacak. Bu çalışmalarımız başta burada bulunan esnaflarımız olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 592 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...