Sarıidris Belediyesinde Mutlu Son

22 Haziran 2013 13:22

Isparta Eğirdir İlçesi Sarıidris Kasabası Belediye Başkanlığı ile BEM-BİR-SEN arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Belediyenin Memur çalışanlarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi bir yıllık düzenlendi.

İmza törenine Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz; Isparta BEM-BİR-SEN İl Başkanı Kadir Bayar; İl Başkan Yardımcısı Ramazan Asan ve Sendika İş Yeri Temsilcisi Hüseyin Karaca ve Belediyede çalışanları katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Yılmaz şöyle dedi ‘’Bu sözleşme ekonomik manada bir destek ve Çalışma hayatı bakımından daha fazla iş üretme ve işlerine daha iyi motive olmak anlamına gelmelidir. Bu sözleşme ile belediyemizin kısıtlı imkânlarına rağmen katkı sunduk. Memurlarımıza hayırlı olsun. Bu sözleşmeyle memurlarımızın verimli çalışmaya teşvike, yaşam standartlarının yükseltilmesine, ekonomik durumlarında azda olsa iyileşmesine vesile olması diliyorum. Çalışanlarımıza huzur, mutluluk sağlık getirmesini diliyorum. Sendika Yasası ve konu ile ilgili mevzuatın bize verdiği yetkiye bağlı kalarak Belediyemizin mali gücünün elverdiği ölçüde ödemeyi taahhüt ederek BEM-BİR-SEN ile sözleşmeyi imzaladık’’ dedi.

BEM-BİR-SEN İl Başkanı Kadir Bayar ise Belediye Başkanına teşekkür ederek söze başladı.’’Bem-Bir-Sen olarak Isparta’da belediyelerimizde Sosyal Denge Sözleşmesinde ikincisini gerçekleştirdik. Sayın Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclisi üyelerine Sendikam BEM-BİR-SEN ve üye memur arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu çalışmanın İlçe Belediyelerimize ve diğer Belde Belediyelerine örnek olmasını diliyorum.

Bu Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi ile Sarıidris Belediyemizde 4688 sayılı kanunun 32. maddesinde yer alan usul ve esaslar çerçevesinde Sosyal denge sözleşmesine esas olan Tavan tutarın  %45’i oranında artış yapılmıştır. Hayırlı olsun’’ dedi.

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...