Sorkuncak Köyü Muhtarı Ünal, Başkan Özmeral’i ziyaret etti

22 Haziran 2013 13:37

Anayasa Mahkemesi Üyeliğinden emekli Ankara Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacid Adalı, Sorkuncak Köyü Muhtarı Süleyman Ünal, Sorkuncak Köyü sakinlerinden AK Parti Eğirdir İlçe Yöneticisi Halil Yılmaztürk, Yukarı Gökdere Muhtarı Ahmet Sarı, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte oldular.

Eğirdir Belediyesi’nin çalışmalarını başarılı bulan Anayasa Mahkemesi Üyeliğinden emekli Ankara Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacid Adalı ve beraberindekiler,  Başkan Özmeral’e yaptığı güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, destek çıktılar.

Sorkuncak Köyü Muhtarı Süleyman Ünal, “Belediye Başkanı Özmeral’in Eğirdir için yapılan faydalı çalışmalara imza atması ilçemize ayrı bir güzellik katmaktadır. Başkanımıza yaptığı hizmetlerden ve bizlere her zaman destek çıkmasından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “yapılan bütün hizmetlerimiz saygıdeğer halkımız içindir. Aldığımız vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmalarımızın takdir görmesi ve şahsıma destek çıkmanızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.  Yapılan ziyaretten ve birlikte olmaktan dolayı memnuniyetini belirten Başkan Özmeral, Prof. Dr. Sacid Adalı başta olmak üzere, Sorkuncak Köyü Muhtarı Süleyman Ünal, Sorkuncak Köyü sakinlerinden AK Parti Eğirdir İlçe Yöneticisi Halil Yılmaztürk ve Yukarı Gökdere Muhtarı Ahmet Sarı’yı Belediye önünden uğurladı.

 

Bu haber 2785 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...