Vali Oğuz, Eğirdir’de incelemelerde bulundu

24 Haziran 2013 17:53

Vali Oğuz, “Eğirdir gizli bir hazinedir, Başkan Özmeral’in kıymeti bilinmelidir”

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Eğirdir’e yaptığı ziyarette Yeşilada Mahallesi ara sokaklarında yapılan Belediye çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı buldu. Vali Oğuz, gördüğü güzellikler karşısında Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i tebrik ve takdir etti.

Vali Memduh Oğuz, Merkez Valisi Eğirdirli Musa Çolak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Ankara Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacid Adalı, Sorkuncak Muhtarı Süleyman Ünal, Gökdaş Muhtarı Hüseyin Kuzu, Eğirdir Genç İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Karaca ve beraberindekiler, Yeşilada’da yapılan çalışmaları görme fırsatı buldular.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in elini sıkıp takdir eden Vali Memduh Oğuz, “Belediye Başkanımız Eğirdir’in yüzünü değiştirdi. İlçemiz çok güzel oldu. Başkanımızı takdir ediyorum. Çalışmalarının devamını diliyorum. Belediye Başkanımız “Eğirdir Bir Hazinedir, Kıymeti Bilinmelidir” diyor ama bende Eğirdir gizli bir hazinedir, Osman Nuri Özmeral’in kıymeti bilinmelidir diyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Özmeral, Vali Memduh Oğuz’un takdir etmesinden dolayı teşekkür ederek, “Saygıdeğer Valim, halkımız için çalışıyoruz. Yıllardır girilemeyen yerlere girdik, yapılamayan yerleri yaptık. Yeşilada Mahallemizi de güzelleştirmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan çalışmalarımızı takdir etmeniz ve bizlere güç vermeniz, bizi ayrıca mutlu etti. İlçemize teşriflerinizden ve bizleri takdir etmenizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Özmeral, Vali Memduh Oğuz ve beraberindekilere Yeşilada’daki eski durumu anlattı, yeni yaptığı çalışmaları da yerinde gösterme imkânı buldu.

 

 

Bu haber 630 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...