Eğirdir Askerlik Şube’sinde görev değişikliği

24 Haziran 2013 17:54

Askerlik Şubesi’nin yeni ve eski komutanları Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret etti.

Eğirdir Askerlik Şube Başkanı Kıdemli Başçavuş Kahraman Kayıkçı’nın tayini çıktı. Yerine ise Yüzbaşı Murat Öztürk vazifeye başladı.

Eğirdir Askerlik Şube Başkanı Kıdemli Başçavuş Kahraman Kayıkçı’nın tayini Ankara Genelkurmay Başkanlığı’na çıktı.  Kıdemli Başçavuş Kahraman Kayıkçı, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e veda etmek için ziyarette bulunurken yeni Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Murat Öztürk de Başkan Özmeral ile tanışmış oldu.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Başçavuş Kahraman Kayıkçı’ya Ankara’daki vazifesi için başarılar dilerken, Eğirdir’de yeni vazifesine başlayan Yüzbaşı Murat Öztürk’e de hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Özmeral, Eğirdir’de vazife yaptığı süre içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde bulunan Başçavuş Kahraman Kayıkçı’ya Eğirdir hatırası olarak kristal elma hediye etti.

Başçavuş Kahraman Kayıkçı, “Askerlik Şubemizin bahçesinin düzenlenmesinde ve çevrenin güzelleştirilmesindeki çalışmalarınızdan dolayı ben de size çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber 1573 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...