Eğirdir Emniyeti, yeni binasına kavuşacak

25 Haziran 2013 18:00

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte Eğirdir’e yapılacak olan İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni binası ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Önce İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görüşmeler yapan İl Emniyet Müdürü Mehmet Or ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral beraberindekilerle birlikte İstasyon Mahallesi Altınkum Plajı yolu kenarındaki Eski Tekel binası arsasında incelemelerde bulundular.

Isparta İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu ile Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ilçe Emniyet Müdürlüğü’nün yapılacağı Eski Tekel Binası ve arsasını incelediler.

Yakın zamanda temeli atılacak binanın Eğirdir'de büyük bir eksikliği gidereceğini kaydeden Başkan Özmeral, Belediye olarak her türlü destek ve yardıma hazır olduklarını söyledi. Özmeral, emeği geçenlere de teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, yapılacak bina ilgili her türlü hazırlığın tamamlandığını, ödeneğinin de hazır olduğunu ifade ederek, önümüzdeki aylarda binanın temelinin atılacağını açıkladı.

Eğirdir’i çok sevdiğini belirten İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Başkan Özmeral'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

Bu haber 867 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...