Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kütük’ten Başkan Özmeral’e Teşekkür Belgesi

27 Haziran 2013 16:05

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e ziyarette bulunarak teşekkür belgesi verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evleri, koruyucu aile ve evlat edinmede bulunan çocukların 13-15 Mayıs 2013 tarihlerinde Antalya Kumluca’da 5 yıldızlı Otelde eğitime girdi. Türkiye’de ilk defa yapılan uygulamaya Eğirdir Belediyesi de destek oldu.

Isparta’dan çocukların Antalya’ya götürülüp getirilmesinde destek ve katkılarından dolayı emeği geçenleri unutmayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Aile ve Sosyal Politiklar İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlara verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ederek belgeyi takdim etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün Eğirdir’de ve il genelinde yaptığı çalışmalara her zaman destek çıkan Başkan Özmeral’e teşekkür eden İl Müdürü Yakup Kütük, “Sağolsun Belediye Başkanımız her zaman bizim yanımızda. Bizim çalışmalarımıza her türlü desteği veriyor. Bir telefonumuzla gerekli yardımları sağlıyor. Son olarak çocuklarımızı Antalya’ya 5 yıldızlı otele götürdük ve orada eğitime tabi tuttuk. Türkiye’de ilk defa yapılan bu uygulamamıza Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral de destek verdi. Çocukların ulaşımında ve diğer konularda yardımcı oldu. Başkanımızı seviyoruz ve desteklerinden dolayı Teşekkür Belgesi’ni kendisine veriyorum” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük’e teşekkür ederek, “Belediye olarak sosyal sorumluluk vazifemizi yerine getiriyoruz. Önceleri yuvada kalan şimdi çocuk evlerinde ikamet eden çocuklarımız hepimizin çocukları. Onlara destek olmak, onlarla birlikte olmak, onlara yardım etmek hepimizin vatandaşlık vazifesi olmalıdır. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız samimi bir desteği teşekkürle belgelendirmişler. Sosyal konularda Belediye olarak desteklerimiz devam edecektir. İl Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Özmeral, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük’e, ilçeye verdikleri hizmetlerden ve yapılan çalışmalardan dolayı Eğirdir’in simgesi olan kristal elmayı takdim etti.

 

Bu haber 674 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...