Sorunlar kökten çözülüyor

27 Haziran 2013 16:07

Hızırbey Mahallesi’nde Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce 6 sokakta başlatılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Yorgun asfaltları kaldırılan sokakların başta yağmur suyu hat çalışmaları ve ızgara dağıtımları başta olmak üzere altyapı sorunları çözülüyor. 1546, 1534, 1538, 1544, 1537 ve 1547 sokaktaki çalışmalar devam ederken, 1546 sokakta incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehrin her yanında altyapı ağırlıklı olarak çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Hızırbey Mahallesi’nde de 600, 800 ve bin 200 metrelik üç ayrı noktada yağmur suyu ana hat çalışması ve sokaklarda da ızgara dağıtımlarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehri bir bütün olarak ele aldıklarını ve sorunları kökten çözdüklerini anlattı.

‘Şehrimizin röntgenini çekip eksikliklerini gideriyoruz’ diyen Başkan Günaydın, yağmur suyu ile ilgili olarak kış aylarında bypass hatlarını tamamladıklarını hatırlattı. Belediyeye kazandırdıkları tüm araçların kesintisiz çalıştıklarını ifade etti. Günaydın, “Kışa doğru tüm çalışmaları tamamlayarak, hedefimize ulaşacağız. Isparta’mız yaşanabilir kentler arasında yerini alacaktır. Çalışmalarda son noktaya ulaşıyoruz. Cumartesi-Pazar, gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan bir hafta önce Fatih-Zafer ve Gülistan Mahallelerimize müjde vermiştik. Şimdi de aynı müjdeyi Hızırbey Mahallemize veriyoruz. Bundan sonra Hızırbey Mahallemizde de su baskınları yaşanmayacak. Her hafta bir mahallemize müjde vermek istiyoruz. Plan-projelerimiz var, planlamalarımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız başta Hızırbey Mahallesi sakinlerimiz olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 668 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...