Geleceğin esnafları sertifikalarını aldı

27 Haziran 2013 16:10

Geleceğin Esnafları Eğitimi Sertifika Töreni’nde konuşan Ahmet Tural, programın başlangıcında bürokratik engellere takıldıklarını, bu engelleri de Vali Oğuz’un araya girmesiyle aştıklarını dile getirdi.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nca başlatılan ve Isparta Esnaf Odaları Birliği ile ortaklaşa yürütülen ‘Geleceğin Esnaflarına Eğitim’  programına katılan 30 öğrenciye sertifikaları verildi. Program kapsamında geleceğin esnafları 30 gün boyunca Avrupa’da pratik ve teorik eğitim aldı.

BÜROKRASİYE TAKILDIK

Ahmet Tural, eğitim programının başlangıcında bürokratik engellere takıldıklarını ifade ederek, bu engelleri Vali Memduh Oğuz’un araya girmesiyle aştıklarını bildirdi. Esnaf Odaları Birliği olarak böyle bir Avrupa Birliği programında yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Tural, emeği geçen öğretmenlere de teşekkür etti. Öğrencilere de seslenen Tural, “30 gün bir süre içinde orada kaldınız. Pratik ve teorik konularda eğitimler aldınız. Bakış açınız değişmiştir” dedi. Tural, AB projeleri kapsamında Esnaf Odaları Birliği’nin dahil olduğu 3 projenin daha bulunduğunu dile getirdi. Tural’ın konuşmasının ardından öğrencilere sertifikaları takdim edildi. 

Bu haber 666 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...