ITSO inşaat sektörü temsilcileri, Mimarlar Odası’nı ziyaret etti

28 Haziran 2013 18:18

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi ile ( İnşaat Faaliyetleri) 17. Meslek Komitesi (Mühendislik Faaliyetleri)komite üyeleriyle Makine Mühendisleri Odası’nın ardından Mimarlar Odası’nı ziyaret ettiler. Ziyarete ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik, Meclis Üyesi Cem Tekin Topaloğlu,  Kadir Özkan, Salim Nuri Güntaç, Murat Dolunay,  4. Meslek Komitesi Başkanı Musa Can Çağrı, 17. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet İzci ve komite üyeleri katıldı.

ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik, komite üyelerinin sorunlarının çözümü, karşılıklı bilgi alışverişi ve diyalogların güçlenmesi için ziyaretlere devam edecekleri söyledi. Mimarlar Odası ile koordineli çalışarak üyelerin menfaati doğrultusunda hareket edeceklerini belirten ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Çelik, Yeni İmar Kanunu ve yeni yönetmeliklerle ilgili üyeleri ilgilendiren konularda geniş kapsamlı toplantı yapacaklarını ve bununla ilgili ön görüşme yapmaya geldiklerini söyledi. Isparta’da inşaat sektörü temsilcilerinin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini belirten Çelik, bunun da birlik beraberlik içinde olacağını söyledi. İnşaat sektörünün içinde onlarca sektörün varlığına dikkat çeken Çelik, “Mimarlar Odamızla da iç içe çalışıyoruz. Zaman zaman Mimarlar Odamız, Mühendisler Odamız ve daha birçok sivil toplum kuruluşu ve temsilcileriyle bir araya gelip sorunlarımızı değerlendirecek ve ortak çözümler bulmaya çalışacağız. Diyalog ve iyi niyetle çözülmeyecek hiçbir sorunun olmadığını düşünüyorum. Mimarlar Odası Isparta Temsilcisi Merve Kuyu Hanıma bizlerle gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim.”diye konuştu.

Mimarlar Odası Isparta Temsilcisi Merve Kuyu, kendisine ziyaret eden ITSO 4.ve 17. Grup meclis üyeleri ve komite üyelerine teşekkür etti. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman birlikte çalışabileceklerini belirten Kuyu, “Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız. Bundan sonra daha sık görüşüp Isparta’nın ve sektörün sorunlarının çözümü için birlikte hareket edebiliriz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. “dedi.

 

Bu haber 721 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...