Cafe Life dergisinin yeni sayısı kokteylde tanıtıldı

3 Temmuz 2013 15:48

Isparta’nın tek magazin, kültür dergisi olarak çıkan Cafe Life dergisinin yeni sayısı Dünya Kahvelerinde düzenlenen kokteylde tanıtıldı. Vali Memduh Oğuz başta olmak üzere çok sayıda konuğun katıldığı kokteylde Cafe Life yeni boyutu ile görücüye çıktı.

Editörlüğünü Filiz Atmaca’nın yürüttüğü Cafe Life Dergisinin yeni sayısının tanıtımı için Dünya Kahvelerinde kokteyl düzenlendi. Kokteyle Veli Memduh Oğuz’un yanı sıra derginin yeni sayısında yer Isparta’daki işletmelerin sahipleri ITSO meclis üyeleri, SDÜ eski Genel Sekreteri Aziz Bayrak, basın camiası ve çok sayıda davetli katıldı.

Derginin yeni sayısını inceleyen Vali Memduh Oğuz, ortaya konulan emeğin çok güzel olduğuna dikkat çekerek “elbette bazı eksikleri olduğu söylenecektir. Bu eleştiriler derginin yeni sayıları hazırlanırken göz önünde bulundurulacak ve bu dergi hem içerik hem de görsellik anlamında daha da güzelleşecektir. Ayrıca bir başka önemli olan ise derginin bayan eli ile çıkarılmasıdır. Biz bayanların hayatın her alanında daha aktif roller almasını istiyoruz. Bunu sürekli dile getiriyoruz. Cafe Life dergisinin de editörlüğünü bayan arkadaşımız yapıyor. Bu anlamda da Cafe Life Isparta için bir değer. Bundan sona daha güzel sayılarla okurları ile buluşacağına inanıyoruz” dedi.

Cafe Life dergisi editörü Filiz Atmaca ise yeni bir sayı ile daha okurlarının karşısına çıktıklarını belirterek “dergimiz Isparta’nın tek magazin, kültür dergisi olma özelliği taşıyor ve büyük emek harcanarak çıkıyor. Bu emeğe katkıda bulunan tüm işletme sahiplerine ve bize destek olanlara teşekkür ediyor. Bu sayımızı okurlarımızdan ve işletmelerden gelen istek doğrultusunda yeni bir boyutta hazırladık. Bundan sonrada okurlarımızdan gelen istek ve eleştirilerle kendimizi her sayıda yenilemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Cafe Life Dergisinin yeni sayısının tanıtımı pasta kesilmesinin ardından konukların yeni sayıya ilişkin değerlendirmeleri ile devam etti.             

 

Bu haber 1500 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...