“Sürekli Genel Başkanlarını çağırıp aynı yerde temel atıyorlar!”

3 Temmuz 2013 16:00

AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş, yerel seçimler için ciddi anlamda çalıştıklarını söyledi. Mevcut belediyenin gerekli hizmeti veremediğini ileri süren Uzaktaş, “Görüyoruz ki Isparta’da mevcut belediye bir temel atmak için aynı yere sürekli Genel Başkanları çağırıp temel attırıyorlar. Isparta’da belediyecilik anlamında gereken hizmeti vermek için seçimlerde daha çok çalışacağız” dedi.

AKP İl ve Merkez İlçe Teşkilatı'nın her ay düzenlediği İl Danışma Meclisi Toplantısı hafta sonu Keçiborlu’da yapıldı. Toplantıya AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

SEÇİMLERE CİDDİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Seçimlere çok ciddi şekilde hazırlandıklarını belirten AKP İl Başkanı Uzaktaş, “Halkımız partimize gereken desteği verecektir. Tempomuzu daha iyi tutarak seçimlerde daha da çok çalışacağız. Görüyoruz ki Isparta’da mevcut belediye bir temel atmak için aynı yere sürekli Genel Başkanları çağırıp temel attırıyorlar. Isparta’da belediyecilik anlamında gereken hizmeti vermek için seçimlerde daha çok çalışacağız” diye konuştu.

 

Bu haber 610 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...